După un sezon petrecut la Piroș Security Arad, Cristina Sucilă se întoarce la Timișoara și va evolua la Politehnica Timișoara sub îndrumarea primul ei antrenor din carieră, Mirel Albon.

Ghio, cum o cunoaștem cu toții, s-a născut pe 6 iunie 1989 la Orăștie, județul Hunedoara. A jucat la CFF Clujana, Motorul Oradea, AMOK Chrysomilia și Vamos Idaliou, iar după revenirea în țară a jucat la FC Hunedoara, Olimpic Star Cluj și Fortuna Becicherecu Mic. Alături de Fortuna Becicherecu Mic a obținut titlul de vicecampioană în sezonul 2018-2019, iar alături de Piroș Security Arad a obținut în sezonul trecut locul trei.

„Am venit la Politehnica Timișoara pentru că am încredere în acest proiect și în staff-ul format aici de domnul Mirel Albon, sub îndrumarea căruia mi-am început cariera. Știu că va scoate tot ce e mai bun din noi, am încredere în echipă pentru că le cunosc pe fete și știu de ce suntem în stare împreună și cred că vom avea reușite. Cum obișnuiesc să spun, eu am o vârstă și îmi doresc să mă retrag în glorie, să câștig cel puțin încă o dată titlul de campioană, dar și să ridic Cupa României deasupra capului. Consider că toate acestea vor fi posibile la Politehnica Timișoara!” spune Cristina Sucilă.

Bine ai (re)venit, Ghio!