Cu o zi înainte de finala fazei județene Under 15 am stat de vorbă cu Demetris Cristodulo, originar din Reșița, membru al generației 2003. El ne-a povestit despre cum a ajuns la Politehnica, despre pasiunile lui dar și despre planurile lui de viitor. 

Primele sale contacte cu Politehnica au fost din postură de adversar, de pe vremea când juca la CSM Reșița: „Eu în trecut jucând la CSM Reșița și având multe dispute contra celor de la Poli și dând randament foarte bun si marcând chiar dacă pierdeam mereu, am decis să vin aici pentru îmi doream de mult timp să ajung la Poli și mai ales că Domn profesor m-a vrut și el in echipa lui. După ce am venit aici am prins și lotul naționalei U15 și am fost în lotul echipei mari. Sper ca sezonul următor să și debutez la seniori”.

La fel ca și colegii lui, Demetris a vorbit la superlativ despre echipă și ce se întâmplă în jurul ei: „Pentru mine ca și pentru restul colegilor mei Poli înseamnă totul. Am ales sa joc aici pentru că avem susținerea întregului club și când știm ca avem o galerie si niște oameni așa minunați care ne promovează zi de zi pe noi, juniorii și își pun viitorul în noi este doar de admirat. Eu fiind de mai puțin de un an aici pot să spun ca m-am simțit foarte bine alături de colegii mei. Am și o amintire mai tristă, îmi aduc aminte de turneul de la Tîrlungeni pe care l-am pierdut în finală.. Toți ne-am simțit foarte rău, am marcat și apoi am primit două goluri, dar după meci toți ne-am motivat sa continuăm sa muncim și să ținem capul sus.”. 

Demetris ne-a povestit și despre pasiunile lui: „În timpul liber, când merg acasă la Reșița îmi place să mă joc pe calculator, este pasiunea mea de când eram mic și să mă dau cu ATV-ul”

Mâine, cu începere de la ora 10, pe stadionul din Sânnicolau Mic generația 2003 va juca în finala zonală a competiției Under 15 chiar împotriva rivalei UTA Arad după ce în grupe a trecut de Unirea Alba Iulia cu scorul de 4-0 și a cedat în fața CSM Reșița cu scorul de 2-1.