Astăzi, 12 ianuarie, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din optimile de finală ale Cupei României. Politehnica o va întâlni în această fază a competiţiei pe prim-divizionara AFC Astra. În acest duel echipa noastră va fi formaţia gazdă.

Duelurile din această fază se dispută în manşă unică, pe terenul formaţiei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Echipa noastră a făcut parte din urna B la tragerea la sorţi, alături de UTA, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi Dunărea Călăraşi. Urna A a fost compusă din formaţiile care au atins faza optimilor de finală şi în ediţia precedentă a competiţiei.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie cu începere de la ora 13.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior de FRF.

Iată programul complet al jocurilor din optimile de finală ale Cupei României:

„U” Cluj – UTA

Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaş

Dunărea Călăraşi – Turris Tr. Măgurele

POLITEHNICA – AFC Astra

Petrolul – Politehnica Iaşi

Farul Constanţa – Chindia Târgovişte

Dinamo – FCSB

FC Botoşani – Univ. Craiova

Politehnica le-a depăşit până acum în competiţia K.O. pe CSC Ghiroda (scor 4-3 după prelungiri) şi U Craiova 1948 (3-1), ambele în deplasare. Astra a eliminat în faza anterioară Ripensia, chiar la Timişoara, scor 5-1. Echipa din Giurgiu ocupă locul 10 în Liga I.

sursa foto: prosport.ro