Antrenorul principal al Politehnicii s-a arătat dezamăgit de deznodământul jocului de la Bacău, încheiat de echipa noastră la egalitate cu Aerostar, scor 2-2, în runda a XIV-a a Ligii 2. Reamintim că alb-violeţii au condus cu 2-0, dar din minutul 58 au evoluat în inferioritate numerică după un al doilea avertisment, acordat cu uşurinţă, lui Mircea Axente.

„A fost un meci controlat de noi, de la început până la final. Iar la momentul eliminării lui Axente, în situaţia în care Plazonja înscria golul de 3-0, ce poţi să spui despre un asemenea meci? Am jucat foarte mult timp în zece oameni și în zece oameni am avut tot noi ocaziile mai mari… La Axente, din punctul meu de vedere, niciodată fault, dar niciodată al doilea galben. Plazonja a dat și gol, a fluierat după ce a dat în minge…”, a spus Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii.

Tehnicianul alb-violeţilor consideră că primul gol al gazdelor a fost marcat în urma unei alte erori: „La primul gol noi am dat mingea în aut și mingea de arbitru a fost dată lor… Dar nu vreau să comentez arbitrajul…”.

Despre starea de spirit a alb-violeţilor după joc: „Supărați după un meci foarte bun. Am jucat mai mult de jumătate de oră în zece oameni și nici în zece nu am avut niciun fel de problemă…”.

Politehnica îşi continuă săptămâna departe de casă. Până vineri alb-violeţii îşi vor avea „cartierul general” la Bucureşti, urmând ca apoi să ajungă la Craiova, unde sâmbătă, de la ora 13.15, este programat duelul din Cupa României cu U Craiova 1948.