Dan Alexa s-a arătat încântat de determinarea alb-violeţilor în succesul obţinut cu scorul de 1-0 în faţa Petrolului Ploieşti. Antrenorul principal al Politehnicii a fost suspendat pentru partida cu prahovenii iar cel care a transmis indicaţiile de pe margine la acest joc a fost „secundul” Antonio Foale.

„În primul rând vreau să-l felicit pe Toni Foale pentru că a condus echipa foarte bine, e o figură reprezentativă pentru noi şi mă bucur foarte mult că-l am în staff. Le-am spus-o, astăzi am avut bărbaţi în primul 11. A fost un meci greu, aşa cum preconizam, Petrolul e o echipă cu individualităţi excepţionale, cu jucători care ne-au pus probleme în special după ieşirea lui Coadă. A fost o victorie muncită, o victorie importantă, pentru că suntem pe locul 2 în momentul de faţă. Dar e o victorie care nu are valoare dacă nu câştigăm şi la Bacău”, a declarat Dan Alexa.

Deşi s-a accidentat în repriza secundă, fundaşul Cristian Scutaru a strâns din dinţi pentru a-şi ajuta colegii într-o zonă-cheie a terenului. „A ieşit accidentat Scutaru, sperăm să nu fie o problemă serioasă, e un jucător foarte important pentru noi, chiar vital. Coadă e suspendat, trebuie să găsim variante, avem un lot care ne permite lucrul acesta şi mergem încrezători la Bacău”, a mai spus „principalul” alb-violeţilor. Accidentarea lui „Scuti” nu pare aşa de gravă la prima vedere, în ciuda durerilor mari, experimentatul jucător urmează să efectueze luni un RMN.

„Am spus că ne dorim foarte mult să promovăm, chiar dacă suntem priviţi ca outsideri, vorbesc din punct de vedere al bugetului, se fac eforturi imense, vrem, de asta am şi venit aici, tocmai pentru lucrul acesta, e un proiect de suflet, vreau să ajut Politehnica Timişoara. Timişoara are nevoie de fotbal şi m-aş bucura, ar fi o încununare fantastică a întregii mele cariere de jucător aici, să pot ajuta şi ca manager, antrenor, cu ce pot!”, a concluzionat Dan Alexa.