Antrenorul principal al Politehnicii s-a arătat încântat că jucătorii său au reuşit să obţină calificarea în optimile Cupei României. Dan Alexa a subliniat după succesul cu U Craiova 1948 (scor 3-1) faptul că mai mulţi componenţi cu experienţă ai alb-violeţilor merită să revină în elită.

„A fost un meci greu, am întâlnit echipa de pe primul loc, o echipă puternică, am simţit-o şi la nivelul solului, apoi a fost acea eliminare a lui Baeten, care ne-a facilitat foarte mult evoluţia ulterioară. Vreau să felicit Craiova, pentru că au o echipă bună, dar e o victorie importantă pentru noi. În primul rând sunt bucuros pentru jucătorii mei cu experienţă, sunt jucători care merită să reapară în prim-plan. Mă refer aici la Mera, Scutaru, Popovici, Ivanovici, Munteanu… îmi pare rău pentru Axente că nu a evoluat astăzi. Sunt jucători care au făcut ceva pentru Liga I, pentru Timişoara, şi asta este victoria lor. Apoi, e o victorie importantă pentru noi ca şi club. Ştiţi foarte bine, clubul trăieşte prin suporteri, ei îşi doresc foarte mult Cupa şi faptul că le-am adus o bucurie e cel mai important lucru”, a declarat Dan Alexa.

„Nu am preferinţe, îmi doresc foarte mult să pregătim meciurile bine, să ne jucăm şansa şi să mergem cât mai departe. Deşi va fi foarte greu, când întâlnim o echipă de Liga I, totuşi, diferenţa dintre Liga I şi a II-a e mare, dar vom vedea, ne vom juca şansa şi vedem ce va fi”, a răspuns antrenorul principal al Politehnicii, cu referire la potenţialul adversar din următoarea fază a competiţiei K.O.