Politehnica a dezamăgit în ultimele două partide disputate, dar şi-a îndeplinit principalul obiectiv – accederea în play-off-ul Ligii 2. Dan Alexa, antrenorul principal al alb-violeţilor, a subliniat, după eşecu de azi, scor 0-2 la Chiajna, că dacă exprimarea echipei în meciurile importante nu se schimbă, şansele la un loc fruntaş sunt foarte scăzute.

„Pentru accederea aceasta în play-off s-a muncit un an de zile. Un an de zile în care am avut o anumită constanţă şi cred că merităm să fim în play-off. Sigur, sunt dezamăgit pentru jocul acesta cu Chiajna. Mai dezamăgit sunt pentru că cred că avem o problemă atunci când jucăm meciuri decisive – nu reuşim să ne exprimăm aşa cum ne dorim. Dar suntem în play-off. Sunt trei puncte diferenţă între noi şi primul loc, se poate întâmpla orice, dar, cu siguranţă dacă vom juca precum în ultimele două jocuri nu avem nicio şansă. Este un obiectiv pe care ni l-am îndeplinit, foarte important şi asta rămâne, asta contează”, a declarat Dan Alexa.

Echipa noastră a fost lipsită azi de serviciile lui Ionuţ Cioinac, mijlocaşul s-a accidentat şi e de aşteptat să revină în circa patru zile la antrenamente. „Cioinac a fost o pierdere pentru noi, dar au jucat bine şi Codrea şi Ignea, au avut o evoluţie consistentă. Din păcate nu reuşim să fim consistenţi pe faza de atac sau atunci când am fost nu am reuşit să înscriem”, a precizat antrenorul principal al Politehnicii.

„Obiectivul principal a fost accederea în play-off, acum ne dorim minimum un loc de baraj!”, a concluzionat Dan Alexa cu referire la obiectivul din partea a doua a sezonului. Politehnica îşi va afla programul din play-off mâine, 29 martie, după ora 11.