Antrenorul Politehnicii speră ca victoria de astăzi, scor 2-1, în compania celor de la Dunărea Călăraşi, să reprezinte un nou început în play-off pentru echipa noastră.

„Nu prea sunt obişnuit să câştig la ultima fază, am pierdut foarte multe meciuri în cariera mea, mai ales în ultimii doi ani, în astfel de momente. Îmi doresc să fie o descătuşare. E o victorie care ne mai menţine în cărţi pentru locul de baraj, în eventualitatea în care vom câştiga cu Craiova etapa viitoare putem spune că avem o şansă. A fost un joc în care, mai ales în ultimele 20 de minute, s-a văzut faptul că noi nu am câştigat de foarte mult timp. Au fost jucători lipsiţi de încredere. Sperăm ca victoria aceasta să ne aducă o descătuşare, pentru că avem nevoie… avem nevoie în continuare de victorii. Am început bine returul din play-off, sper să continuăm tot aşa”, a declarat la final Dan Alexa, antrenorul Politehnicii.

Tehnicianul a explicat şi minutele mai puţin reuşite din repriza secundă ale alb-violeţilor, deşi aceştia se aflau în superioritate numerică. „Aşa se întâmplă când nu câştigi de foarte mult timp. Odată cu scurgerea minutelor jucătorilor le e frică să-şi asume ceva. Înfrângerile repetate pot duce la evoluţii proaste spre foarte proaste. Astăzi nu am avut o evoluţie reuşită, dar am câştigat şi golul acesta al lui Casado e mai important pentru următorul meci, cu Craiova… Ne dă speranţe pentru că un egal ne-ar fi scos din cursa pentru baraj. Cred că meritam o victorie, pentru că am avut meciuri bune, atât la Călăraşi, cât şi cu Rapid şi cu Ciucul, în multe momente. E o victorie şi încercăm să ne bucurăm de ea”, a concluzionat Dan Alexa.
Foto: Sebastian Tătaru