Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii, s-a arătat nemulţumit de deznodământul partidei de la Târgu Jiu, scor 1-1 cu Pandurii, în runda a 19-a a Ligii 2.

„M-am aşteptat la o asemenea replică. Ce pot să spun, un joc pe care l-am controlat, din păcate am luat gol, apoi am ratat încă două-trei situaţii foarte mari, nu am reuşit să înscriem şi plecăm cu un punct, din păcate prea puţin pentru jocul de azi (…) Pandurii e o echipă care are foarte mulţi jucători străini, jucători de forţă, s-au întărit foarte bine iarna asta, au jucători care joacă pentru a pleca. Probabil au fost foarte motivaţi şi ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Din păcate nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut şi am luat gol pe o fază fixă, acolo unde noi stăteam foarte bine. Cu Petrolul au avut o altă formulă de echipă…”, a declarat Dan Alexa.

Tehnicianul echipei noastre a fost eliminat de arbitrul Dan Dreve pe finalul primei reprize. „La faza eliminării i-am reproşat lui Călin Cojocaru ceva, comparativ cu jocul cu Petrolul, unde nu au jucat nu ştiu câţi titulari… asta i-am reproşat şi m-au deranjat foarte mult urletele lui înainte de meci, înjura Timişoara. Nu înţeleg, el care locuieşte în Timişoara, asta i-am reproşat şi nimic mai mult”, a explicat „principalul” alb-violeţilor.

Deşi Politehnica a urcat pe prima poziţie a Ligii 2, calculele pentru ocuparea unui loc în play-off s-au complicat. „Şansele au scăzut foarte mult, realistic vorbind, trebuie să mergem la Chiajna să obţinem minimum un punct”, a concluzionat Dan Alexa.