Politehnica s-a despărţit de anul 2020 cu un eşec. Antrenorul principal Dan Alexa a subliniat după înfrângerea, scor 0-2, cu Rapid, că jucătorii alb-violeţi merită totuşi felicitaţi pentru sezonul de toamnă foarte reuşit.

„Din păcate am început meciul de la 0-1, am primit gol pe o nesincronizare, un gol foarte uşor. Ne-a surprins acea minge în careu, au fost două bâlbâieli. Mingea a sărit la Dandea şi a înscris. Apoi, am pus presiune pe Rapid, am avut foarte multe cornere, foarte multe lovituri libere din jurul careului… Apoi a fost încă o fază fixă în urma căreia Rapidul a reuşit să ne dea gol. Lucruri cu care nu ne-am mai confruntat aici. Din păcate o înfrângere în ultimul joc. Le-am spus jucătorilor că îmi pare rău pentru ei, pentru că ultima impresie rămâne de foarte multe ori. Ei nu merită lucrul ăsta, au făcut un sezon fantastic şi pentru tot ce s-a întâmplat anul acesta îi felicit… Nu vreau să comentez arbitrajul, sunt supărat că am început de la 0-1. Era un meci împotriva Rapidului, nu ai voie să începi aşa”, a declarat Dan Alexa.

Politehnica nu va intra în vacanţă imediat, jucătorii urmând să se mai antreneze timp de o săptămână. Formaţia noastră a rămas în zona play-off-ului Ligii 2 (locul 5) după etapa a XV-a, ultima din acest an, cu 24 de puncte din 14 meciuri disputate. „Mai e o săptămână de antrenamente, pentru noi e important să ne consolidăm clubul. Suntem pe poziţie de play-off, ne-am atins obiectivul până în iarnă. Mai trebuie să aducem doi-trei jucători, maxim, pentru că ştiţi foarte bine situaţia bugetului nostru… şi trebuie să gândim foarte bine fiecare mişcare pentru că putem avea o primăvară foarte bună!”, a mai spus „principalul” Politehnicii.

Foto: Sebastian Tătaru