Alb-violeţii se deplasează în acest weekend în judeţul Gorj pentru jocul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XIX-a a Ligii 2. Antrenorul principal Dan Alexa a evidenţiat că o victorie sâmbătă ar asigura locul Politehnicii în faza play-off a campionatului.

„E un meci cât un sezon, nu vreau să se creadă că e un meci câştigat dinainte, că e un meci uşor. Pandurii au arătat foarte bine la Aerostar, au problemele pe care le au, dar am înţeles că sunt pe cale să şi le rezolve. Au un prim 11 foarte bun, cu mulţi jucători străini, dar mergem să câştigăm. Pentru noi e un meci decisiv. Am spus-o, cu 34 de puncte ne asigurăm prezenţa în play-off. Ar fi păcat ca după un sezon până în momentul acesta reuşit, să nu putem «închide» mai repede. Apoi stăm, ştiţi foarte bine că trebuia să jucăm cu Turnu Măgurele, şi în cele din urmă ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Chiajna. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul chiar de sâmbătă”, a declarat Dan Alexa.

Echipa noastră nu înregistrează absenţe pentru următorul meci. Ieri, portarul Otto Hindrich a apărat în primele 45 de minute ale remizei albe de la Arad dintre reprezentativele U19 ale României şi Serbiei (joc amical). De astăzi el a revenit în programul normal al Politehnicii. „Otto a revenit la echipă, face antrenament, este în lot pentru meciul de la Pandurii. Din fericire nu avem probleme de lot, avem tot lotul apt şi mergem încrezători la Târgu Jiu”, a precizat tehnicianul alb-violeţilor.

Partida Pandurii Lignitul Târgu Jiu – Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, 13 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal” din Tg. Jiu, în etapa a XIX-a a Ligii 2. Alb-violeţii ocupă locul 2, cu 31 de puncte din 17 jocuri disputate, în timp ce gorjenii sunt pe poziţia a 20-a, cu opt puncte obţinute din 16 jocuri. Meciul nu e televizat, dar va fi transmis pe canalul de YouTube al clubului nostru. La fel ca la precedenta deplasare, fanii noştri îşi pot asigura un „loc virtual” în autocar şi pot câştiga unul dintre cele 10 Superfan pack-uri oferite de Superbet.

Foto: Sebastian Tătaru