Încă de la început Politehnica Timișoara s-a bazat pe parteneri de încredere, care ne-au ajutat să trecem peste hopurile inevitabile ale începuturilor.

Oamenii care au crezut în modelul de organizare propus de Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” și Universitatea Politehnica Timișoara nu au fost puțini, însă puțini sunt cei care au rămas alături de noi încă de la început și până acum. Oamenii care conduc compania timișoreană  De Construct Ind SRL sunt unii dintre aceștia, ei susținând activitatea Politehnicii în toți acești ani.

Astăzi clubul nostru are onoarea de a anunța ca și partener principal pentru sezonul 2017/2018 compania DE Construct IND, din Timișoara. Cu o experiență de peste 18 ani pe piață, este una dintre cele mai importante companii din domeniul comerțului cu materiale de construcții din vestul țării. Cu toate că faptele vorbesc întotdeauna cel mai bine, iar relațiile comerciale pe care partenerii noștri le-au întreținut în ultimele aproape două decenii stau garanție a profesionalismului și seriozității lor, le dăm cuvântul:

”După ce în anii trecuți am sprijinit ocazional această minunată echipă de fotbal, din acest an am decis, alături de prinicipalii noștri furnizori ce reprezintă producători de materiale de construcție la nivel mondial, să susținem ASU Politehnica Timișoara din postura de partener oficial principal. Astfel DE CONSTRUCT IND și ASU Politehnica Timișoara continuă drumul început împreună!

Îi așteptăm pe toți posesorii de carduri de membru cotizant la depozitul nostru din Timișoara, Calea Stan Vidrighin, nr. 6-8, cu reduceri la toată gama de materiale de construcții comercializată de noi.

Suntem din TIMIȘOARA,

Suntem DE Construct IND,

Suntem POLITEHNICA!”

 

Contractul de parteneriat se întinde pe durata sezonului 2017/2018. Astfel de la partida de miercuri, cu Metaloglobus, logo-ul DE Construct IND va fi prezent pe fața tricourilor de joc Politehnica Timișoara.

Vă mulțumim DE Construct IND, le mulțumim de asemenea tuturor celor care au crezut și cred în noi. Avem un drum și nu ne vom opri!

Facebook DE Construct IND