Astăzi se împlinesc exact trei ani de când am semnat primul contract de sponsorizare, ca partener principal, cu DE Construct IND. Logo-ul lor ne-a stat pe tricouri în meciurile pe care le-am jucat până acum în Liga a II-a, compania timișoreană fiind un pilon principal în dezvoltarea clubului din ultimii ani.

Astăzi anunțăm cu mândrie prelungirea parteneriatului pentru un nou sezon competițional, din aceeași poziție. Extinderea acestei înțelegeri reprezintă o garanție a muncii bune pe care am depus-o până acum, împreună. Fiind, de asemenea, un sprijin important în vremurile dificile pe care le traversăm.

DE CONSTRUCT IND este prezentă de peste 20 de ani pe piața de vest a țării, având ca obiect de activitate distribuția și comerțul cu materiale de construcții și amenajări interioare. Prin parteneriatele de succes cu producători consacrați la nivel mondial, DE CONSTRUCT IND oferă produse de calitate și servicii la standarde ridicate clienților săi. Gama de produse comercializată este foarte variată: căramidă, BCA, oțel beton, ciment, membrane, OSB-uri, ferestre de mansardă, jgheaburi și burlane, sisteme de gips carton, tavane casetate, vată de sticlă și bazaltică, polistiren expandat și extrudat, adezivi, gleturi, mortare, tencuieli, vopsele, etc.

DE CONSTRUCT IND vinde direct clientilor săi din depozitele sale din Timișoara: Calea Stan Vidrighin Nr. 6-8 și Calea Moșniței Nr. 8.

Descoperă mai multe despre partenerul principal al Politehnicii Timișoara pe site-ul oficial al companiei.