Sâmbătă, Politehnica va evolua contra Concordiei, în etapa a 24-a a Ligii a II-a. Meciul va avea loc de la ora 11, pe stadionul cu teren sintetic de la Chiajna.

Alb-violeții nu pot conta pe Cherecheș, accidentat în partida cu Rapid, dar nici pe Bogdan Vasile și Vidrăsan, de asemenea accidentați.

Echipa se va caza, ca de obicei când joacă în zona Bucureștiului, la Snagov.

În clasamentul Ligii a II-a, Poli este pe locul 10, cu 32 de puncte, iar Chiajna se află pe locul 17, cu 21 de puncte, poziție retrogradabilă.

Octavian Benga, antrenor Politehnica: „Din punctul meu de vedere, ne așteaptă o deplasare grea pentru că întâlnim o fostă divizionară A care a retrogradat anul trecut, o echipă care suferă în ultimele meciuri și o să-și dorească foarte mult să câștige acest pentru a se salva de la retrogradare. Cu siguranță va fi un meci crâncen, un meci de luptă și sperăm să ne întoarcem de la Chiajna cu punct sau puncte.”

Călin Jurj, jucător Politehnica: „Legat de deplasarea pe care o să o avem la Chiajna: va fi un meci dificil și va trebui să fim concentrați pe toată perioada meciului, chiar dacă ei în momentul de față se află cu câteva poziții mai jos în clasament față de noi. Eu cred că prin motivație și prin dorința pe care o manifestăm la antrenamente, mai ales după un meci mai slab, vom reuși să demonstrăm mult mai mult și să obținem maxim din această partidă.”

Raul Vidrăsan, jucător Politehnica: „Cu siguranță va fi un meci greu pentru că se va juca pe sinteticul de la Chiajna de care se știe că este foarte nasol. Am avut acolo foarte multe meciuri la juniori și știu cum se prezintă. Chiajna este o echipă cu jucători experimentați, fostă echipă de Liga I. Noi mergem la Chiajna să luăm cele trei puncte.”