În prima etapă a returului Ligii a II-a, Politehnica va juca în deplasare, cu CS Mioveni. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 11.

Alb-violeții nu pot conta pe Manea și Schieb, în continuare accidentați, în timp ce Dros e suspendat, iar Mera și Axente sunt incerți.

Echipa a plecat spre Pitești, unde se va caza, după antrenamnetul de azi.

În clasament, Poli este pe locul 9, cu 25 de puncte, iar Mioveniul, pe 2, loc promovabil, cu 34 de puncte.

Declarații de la conferința de presă de azi:
Octavian Benga, antrenorul Politehnica: „CS Mioveni este o echipă bună și nu întâmplător este pe locurile fruntașe și anume în primele 3. O echipă care în proporție foarte mare au jucători care joacă de mult timp împreună. Au în componență mulți jucători de calitate care în trecut au jucat în Liga I, foarte bine balansată echipa în toate compartimentele, chiar și juniorii lor sunt foarte buni. Au un joc care poate să pună probleme oricărei echipe și locul pe care sunt este pe deplin meritat. Asta nu înseamnă că o să mergem la Mioveni și cei de acolo o să aibă un meci ușor. Prin mijloacele noastre, o să încercăm să aducem punct sau puncte.”

Ioan Mera, căpitan Politehnica: „Ne așteaptă un meci, zic eu, cel mai greu din ultima perioadă pentru că au o echipă bună, jucători cu experiență, iar ei acasă joacă un fotbal agresiv. O să fie un meci destul de dificil pentru noi, dar nu mergem acolo să ne apărăm. Mergem să câștigăm, să luăm cele 3 puncte și sperăm să fim noi cei fericiți la sfârșitul jocului.”

Alexandru Cherecheș, jucător Politehnica: „Mioveni este una dintre cele mai în formă echipe din Liga a II-a. Au în componența lotului jucători care au activat în prima ligă, dar asta nu ne sperie. Mergem la Mioveni încrezători, mergem să câștigăm și să continuăm parcursul bun pe care l-am avut în ultimele etape.”