În ultimul tur dinaintea 16-imilor va intra în Cupa României și Politehnica Timișoara. Alb-violeții vor evolua în deplasare, miercuri, de la ora 16: 30, contra colegei de eșalon CSM Reșița, într-un derby al Banatului.

Pentru acest joc, antrenorul Gușatu îl are indisponibil pe Motreanu (accidentat), în timp ce la achiziționarea portarului basarabean Tîmbur s-a renunțat. Se așteaptă, în schimb, ”cartea verde” pentru Zabun.

În clasamentul Ligii a II-a, timișorenii au 4 puncte în șase meciuri și ocupă locul 16, iar reșițenii sunt pe 12, cu 7 puncte.

Declarații de la conferința de presă de azi:

©️ Politehnica Timișoara

Mugur Gușatu, antrenor: „Am găsit formația, atât din punct de vedere sportiv și din punct de vedere mental, la un nivel foarte jos. Sper să ieșim cât mai repede din această situație, iar eu împreună cu staff-ul tehnic încercăm să le redăm încrederea. Meciul cu Reșița este un derby al Banatului și să vă așteptați la o dispută în care vor ieși „scântei”. Fiecare jucător din cadrul echipei noastre este obligat să apere culorile și blazonul de pe piept. Mergem în Valea Domanului ca să ne calificăm în următoarea fază.”

Cristian Scutaru, jucător: „Suntem în blocaj psihic, asta este clar, și speram ca începând cu meciul acesta din cupă să intrăm din nou pe o trasă normală.”

Răzvan Pițigoi, jucător: „Un meci foarte important pentru noi deoarece din prisma acestei dispute, sperăm să spargem „gheața”. Sunt dornic să ajut echipa și sper să mergem mai departe în această competiție.”