Derby-ul Banatului s-a încheiat nedecis în runda a IV-a a Ligii 2. A fost CSM Reşiţa – Politehnica 0-0 după un duel în care ambele echipe şi-au trecut în cont câte o bară.

Susţinută de galerie de pe dealul de deasupra tribunei a II-a a arenei „Mircea Chivu”, Politehnica a avut prima şansă mare de gol în minutul 11, când şutul lui Popovici a fost blocat în interiorul careului. 13 minute mai târziu Plazonja a avut ocazia de a se trece din nou pe lista marcatorilor pentru alb-violeţi, dar a fost ţinut în drumul spre poartă şi Cobrea a reţinut balonul. Un minut mai devreme Matulevicius a trimis periculos cu capul, dar pe lângă poartă în urma unei centrări bune în careu.

Cea mai mare ocazie a alb-violeţilor a venit însă în partea a doua, în minutul 67 Munteanu a fost lansat de Pamfile, a pătruns în careu, dar a trimis din unghi la încheietura barelor. Rosso-nerii au replicat la trei minute distanţă în manieră asemănătoare după o nouă lovitură liberă primită din preajma careului timişorean. Bagherea a reluat cu capul în bara din stânga lui Borbei iar balonul a revenit reşiţenilor, faza încheindu-se cu şutul lui Vădrariu pe lângă poartă.

Finalul a fost mai bun pentru amfitrioni, care au ţinut mingea departe de propria poartă. Un 0-0 care înseamnă opt puncte după patru jocuri pentru Politehnica Timişoara. Săptămâna viitoare echipa noastră are parte de un duel pe teren propriu cu concitadina Ripensia, partidă programată sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11, în etapa a V-a a Ligii 2.

CSM Reşiţa: Cobrea – Lungu (83, L. Acka), Dudea, Dumitraş, Vădrariu – Danci (cpt.), Boboc (83, Brînzan,) – Raşoveanu ** (64, Bagherea **), Dat * (83, Chera *), L. Buş – Matulevicius (72, Astafei). Pe bancă: Spînu ** – Vasiu, Breşneni, D. Ene. Antrenor: Alexandru Pelici

Politehnica: Borbei ** – Jurj *, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Munteanu (71, Manea), Coadă (88, B. Vasile), D. Codrea, S. Popovici – Axente, Plazonja. Pe bancă: Fişteag – Sofran *, D. Andrei **, Toader **, V. Lolea **, Al. Popescu, D. Radu **. Antrenor: Octavian Benga.

*jucător U20 / **jucător U18