În ultima etapă a turului Ligii a II-a, Politehnica va juca în deplasare, cu Universitatea Cluj-Napoca. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 12, pe Cluj Arena.

Echipa a plecat spre orașul de sub Feleac după antrenamentul de la prânz.

Alb-violeții nu pot conta pe Manea și Schieb, în continuare accidentați, în timp ce Scutaru este apt de joc.

În clasament, Poli este pe locul 9, cu 24 de puncte, iar ”U”, pe 11, cu două puncte mai puțin.

Declarații de la conferința de presă de azi:

Octavian Benga, antrenorul Politehnica: „Vom juca împotriva unei echipe de mare tradiție din fotbalul românesc. Ei se află în anul de centenar și cu siguranță vor for încurajați de foarte mulți fani. Încercăm să scoatem maxim din acest joc. Consider că echipa Clujului este una dintre cele mai bune echipe din liga a II-a din prisma jucătorilor experimentați, gen: Goga, Florescu. Vor juca puțin sub presiunea rezultatului deoarece au ca obiectiv promovarea. Mai mult ca sigur, mâine va fi un meci disputat și sper că vom ieși învingători.”

Călin Jurj, jucător Politehnica: „Mâine întâlnim o echipă bună, valoroasă, exact cum a spus și domnul nostru antrenor, dar pe parcursul campionatului am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu orice adversar. Prin motivația pe care o avem, mergem la Cluj să câștigăm.

Mircea Axente, jucător Politehnica:  „Vom juca împotriva unui adversar valoros din liga a II-a, cu pretenții la promovare și infrastructură sportivă de top. Noi ne aflăm într-o formă foarte bună și ne dorim să contiuăm șirul de rezultate pozitive. Legat de meciul de mâine, suntem motivați și nerăbdători să jucăm acest derby.”