În etapa a 10-a a Ligii a II-a, Politehnica va întâlni pe FC Argeș. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul Știința.

Timișorenii speră să confirme rezultatul foarte bun din runda precedentă, când au învins cu 4-1, în deplasare. Manea este accidentat, Murariu și Bogdan Vasile sunt incerți, iar Călin Popescu se află la naționala de juniori U19.

Alb-violeții sunt pe locul 15 în clasament, cu 9 puncte, iar piteștenii, antrenați de Nicolae Dică, pe 6, cu 16 puncte.

Declarații de la conferința de presă de azi:

Mugur Gușatu, antrenorul Politehnica: „Așteptăm derby-ul violet cu mare încredere, cu toate că avem câțiva jucători incerți printre care și Alin Manea care a făcut un joc foarte bun la Severin, gol și pasă de gol. Eu am încredere în băieții mei și sperăm că vom ieși cu fruntea sus din această confruntare. FC Argeș este una dintre candidatele la promovare, au și un buget pe măsură, și, cred eu, va fi un meci spectaculos.”

Alin Manea, jucător Politehnica: „Va fi un meci foarte important și, exact cum a spus și Fabio, dorim să legăm două victorii. Avem un moral bun după victoria la scor cu Viitorul Pandurii și știm că suntem capabili de un joc consistent.”

Fabio Trip, jucător Politehnica: „Ne așteaptă un meci foarte greu. Vrem să legăm două victorii pentru că ne-am pregătit foarte bine în această săptămână.”