Politehnica Timişoara s-a despărţit de comun acord de jucătorii Daniel Benzar şi Roberto Haţegan.

Daniel Dumitru Benzar (24 ani) a semnat cu Politehnica în luna iulie a anului trecut, sosind de la Rapid. Jucător de profil ofensiv, acesta a marcat trei goluri în zece partide pentru echipa noastră în actuala ediţie de campionat.

Nicholas Roberto Haţegan (20 ani) a semnat cu Poli în vara anului trecut. Mijlocaşul ofensiv româno-american a înregistrat opt prezenţe în ediţia 2021-22 a Ligii 2. A marcat un gol în jocul de campionat câştigat de alb-violeţi la Techirghiol, cu Unirea Constanţa (scor 2-0).

Mulţumim şi succes în continuare în cariera sportivă!

Jucători împrumutaţi:

În atenţia clubului vor rămâne următorii jucători tineri, care îşi vor continua dezvoltarea, până în vară, la alte cluburi din zona noastră.

Samuel Costea (21 ani) va evolua în stagiunea de primăvară pentru CS Phoenix Buziaş, club care se luptă pentru accederea în Liga 3. Sami a venit la Poli de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii în vara anului trecut. Mijlocaşul lateral a fost pe teren în patru meciuri din Liga 2 ale echipei noastre.

Robert Alin Popeţ (20 ani) va evolua în prima parte a anului pentru CSO Deta (L4 Timiş). Popeţ s-a alăturat clubului nostru în vara lui 2021 de la CSC Dumbrăviţa. Din păcate tânărul portar s-a accidentat grav în pregătiri înaintea startului sezonului şi nu a înregisrat prezenţe oficiale în tricoul echipei noastre.

Tudor Moțiu (17 ani) va evolua sub formă de împrumut până la finele stagiunii pentru CSC Dumbrăviţa. El este un exponent al generației 2004 a Politehnicii care a debutat la seniori încă din sezonul 2020-21 (în Cupa României). În actuala stagiune tânărul stoper a evoluat în două partide de Liga 2 pentru echipa noastră, la care se adaugă alte două jocuri din Cupa României, competiţie în care a şi marcat un gol.

De asemenea, în această pauză competiţională mai mulţi tineri din Academia Politehnica Timişoara au semnat tot sub formă de împrumut până la finalul stagiunii cu cluburi de seniori:

Marco Mircea (17 ani, fundaş) a fost împrumutat la Ripensia până la finalul sezonului.

Eduard Amariei (18 ani, fundaş) va evolua tot sub formă de împrumut la CSC Dumbrăviţa, în Liga 3.

Denis Bot (18 ani, fundaş) şi Ralf Kuhn (18 ani, mijlocaş) vor evolua în sezonul de primăvară pentru Avântul Periam, în Liga 3.  

Robert „Bobo” Stemate (18 ani, fundaş) a fost împrumutat la Millenium Giarmata (L4 Timiş).