Politehnica Timişoara a încheiat relaţiile contractuale cu următorii jucători: George Păduraru, Octavian Ursu, Erik Gerbi, Rareş Lazăr, Alexandru Iamandache şi Balša Rogošić.

George Păduraru (27 ani) s-a alăturat Politehnicii la începutul anului trecut. Goalkeeperul a evoluat în total în 19 partide de campionat pentru echipa noastră.

Octavian Andrei Ursu (27 ani) revenise în alb-violet la finele lunii iulie a anului trecut. În sezonul 2021-22, cel care poate evolua în mai multe roluri ofensive, a disputat 24 de meciuri şi a marcat cinci goluri în Liga 2, la care se adaugă două reuşite în Cupa României.  

Erik Gerbi (22 ani) a sosit la începutul lunii septembrie 2021 sub formă de împrumut de la Sampdoria. Atacantul italian a marcat patru goluri în 20 de apariţii pentru Politehnica în campionat. A înscris un dată şi în Cupa României.

Rareş Ştefănuţ Lazăr (23 ani) a venit la echipa noastră sub formă de împrumut de la Rapid la începutul lunii august a anului trecut. Mijlocaşul originar din Vaslui a marcat un gol în 24 de meciuri contabilizate în alb-violet în campionat.

Alexandru Iamandache (22 ani) a sosit în ianuarie 2022 sub formă de împrumut de la FC Pucioasa. Mijlocaşul ofensiv a marcat un gol în şapte apariţii pentru Politehnica la nivelul Ligii 2.

Balša Rogošić (25 ani) a fost jucătorul Politehnicii din luna februarie a acestui an. Atacantul muntenegrean a înregistrat cinci apariţii în Liga 2 pentru echipa noastră.