Politehnica pune accent pe propriul Centru de copii şi juniori. O nouă generaţie care bate la porţile primei echipe e cea a junilor născuţi în anul 2004, grupă pregătită de antrenorul Alin Ionescu. Astăzi, doi dintre elevii săi au semnat contracte pe trei ani de zile cu clubul nostru, e vorba de portarul Mario Cuzmanovici şi atacantul Robert „Pele” Ehling.

Mario-Andrei Cuzmanovici este un goalkeeper foarte talentat şi totodată căpitanul formaţiei U17 a Politehnicii. Născut pe 9 februarie 2004, la Timişoara, acesta e de asemenea şi un fan înfocat al primei echipe a alb-violeţilor, unde speră să facă pasul cât mai curând posibil.

„În primul rând vreau să le mulţumesc părinţilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat până acum. Domnului Alin Ionescu, pentru că m-a îndrumat şi m-a adus până în această fază, precum şi întregului staff tehnic. Sunt foarte fericit şi mândru că joc şi am un contract de profesionist cu un club aşa de renumit şi de tradiţie. E un club pe care-l iubesc din toată inima încă de când eram mic copil!”, Mario Cuzmanovici

Robert Ehling e un atacant care poate evolua şi în postura de „aripă” dreapta. S-a născut la Timişoara pe data de 9 ianuarie 2004 şi are parţial origini germane prin bunicii din partea tatălui. A început fotbalul la vârsta de 6 ani şi de la o vârstă fragedă a primit porecla „Pele” datorită numărului foarte mare de goluri marcate an de an.

„În primul rând vreau să mulţumesc părinţilor, apoi tuturor antrenorilor cu care am lucrat până acum. Sunt foarte mândru că am semnat cu un club aşa de renumit precum Politehnica. Vreau să arăt de ce sunt în stare şi motivele pentru care am semnat cu acest club puternic din România. Porecla mi-a fost pusă de domnul antrenor Cătălin Rumega, când eram copil mic la Electrica”, Robert „Pele” Ehling

* Anunţăm pe această cale că amicalul „în familie” dintre echipa mare a Politehnicii şi generaţia 2003 alb-violetă, programat iniţial pentru sâmbătă, 18 iulie, a fost anulat.