Antrenorul Dorin Toma s-a declarat mulţumit de modul în care jucătorii alb-violeţi au abordat disputa în manşă unică din 16-imile Cupei României cu Unirea Slobozia. Politehnica s-a calificat mai departe după victoria scurtă cu 1-0 obţinută în Ialomiţa.

„A fost un joc foarte bun, în care ne-am autodepăşit, am avut atitudinea şi determinarea pe care ne-o dorim să o avem la fiecare joc. Am trecut de acel minut 90, băieţii au dat dovadă de o disciplină pe care trebuie să o vedem şi în jocurile viitoare. Trebuia să gestionăm la fel şi celelalte jocuri pe care le-am avut înainte. Felicit jucătorii în primul rând pentru modul în care au gestionat jocul, pentru modul cum s-au dăruit şi au dat dovadă de spirit de sacrificiu. Toţi băieţii au făcut un joc foarte bun şi îi felicit încă o dată pentru această calificare!”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Daniel Benzar a fost menajat pentru partida de la Slobozia. „Benzar a avut o problemă medicală şi am hotărât împreună să nu facă deplasarea şi să fie apt pentru jocul viitor”, a precizat Dorin Toma. Dacă înlocuirea lui Ioan Mera, lovit uşor, era prevăzută la pauză, Claudiu Pamfile a suferit din păcate o entorsă pe finalul primei reprize.