Politehnica a cedat, scor 1-4, în fief-ul celor de la FC Metaloglobus, după ce echipa noastră era în avantaj la pauză în partida din etapa a 6-a a Ligii 2.

„A fost un joc controlat de către noi în prima parte, cu o posesie bună, am intrat la cabine în avantaj. Din păcate accidentarea lui Bîrnoi ne-a dat puţin peste cap, dar am controlat şi aşa primele 10-12 minute, după care ne-am prăbuşit. Am primit două goluri foarte repede, nu am fost atenţi, nu am fost concentraţi şi, de acolo, din punct de vedere psihic, am căzut pe final. Drept dovadă acest rezultat este ruşinos”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Pe lângă Sebastian Serediuc şi Denis Radu, alb-violeţii l-au pierdut înaintea acestui joc şi pe Cătălin Oanea, tot din motive medicale. „Nu avem nicio scuză din acest punct de vedere. Chiar dacă s-a accidentat Oanea, avem jucători care să-l suplinească, a jucat Pamfile foarte bine şi în meciul de Cupă şi în meciul de azi. Am controlat jocul, dar din păcate nu am reuşit să-l gestionăm foarte bine fizic după ce am luat primele două goluri. După care nu am mai reuşit să revenim… Fotbalul greşeala aşteaptă… Mai ales având şi 1-0, trebuia să fim mai determinaţi, am greşit cu toţii, vom analiza jocul, vedem ce este de făcut, important e să ne revenim cât mai repede şi să mergem mai departe”, a concluzionat Dorin Toma.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures