Politehnica a pierdut, scor 0-3, jocul din prima etapă de pe terenul lui FC Universitatea Cluj. Antrenorul Dorin Toma a spus că elevii săi au comis mai multe erori care nu s-au văzut în pregătirea de vară şi totodată atitudinea din prima repriză nu a fost cea potrivită.

„Din păcate pentru noi este un debut cu stângul. Un joc în care în prima repriză nu prea am contat, în care am făcut greşeli mari individuale. În a doua repriză am încercat să echilibrăm jocul. Chiar l-am echilibrat, dar din păcate la finalizare nu prea am contat. Poate a fost şi trac la debut, în amicale am arătat cu totul altceva. Dar din păcate amicalele sunt amicale. Am jucat cu Liga 3, doar ultimul joc ce am mai jucat cu Ripensia. Din păcate nu am reuşit să avem atitudinea şi determinarea pe care am avut-o atunci. Iar acest lucru a contat”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

„Şi absenţele au contat. Lipsa lui Scutaru s-a simţit, lipsa lui Serediuc, aveam mai multe soluţii cu ei. Dar nu asta a contat până la urmă. A contat atitudinea noastră din prima repriză. Gol din aut pe organizare defensivă, pase la adversar, greşeli pe care nu le-am făcut până acum, dar iată, poate a fost prea mare presiune pe unii jucători şi acest lucru s-a văzut”, a mai spus Dorin Toma.