Astăzi, naționalele de seniori și de tineret ale R. Moldova s-au reunit la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, pentru un cantonament.

Printre jucătorii din lotul A face parte și mijlocașul Politehnicii, Cristian Dros. Antrenorul acestei naționale este turcul Engin Firat.

Jucătorii vor sta în carantină pe toată perioada efectuării cantonamentului. Programul de pregătire a fost elaborat în conformitate cu recomandările Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică din țara românească de la est de Prut, recomandări date în contextul pandemiei de coronavirus. În această seară, cele două loturi vor susține primul antrenament, în grupuri ce nu depășesc șapte persoane.

Vadul lui Vodă este un oraș situat pe malul Nistrului și e cea mai importantă stațiune din Republica Moldova.

Dros este eligibil și pentru reprezentativa U21 și a debutat la prima reprezentativă la 9 ianuarie a.c., în amicalul susținut în Qatar, contra Suediei (scor 0-1). El s-a născut la 15 aprilie 1998, la Bălți, în R. Moldova, și a venit la Poli în iarna anului trecut, de la Zaria Bălți, iar acum este singurul jucător din afara României din lotul actual al Politehnicii.

Mai multe detalii despre acțiune, aici: https://fmf.md/noutate/1191/nationala-moldovei-sa-reunit-astazi-prima-data-dupa-declansarea-pandemiei?fbclid=IwAR0Mfr9zg8lKexg7dE4gSMCUXpm7LlwMPuhgeuco1i_U7dGYPAVg0x46llo