Meciul din etapa a 13-a a Ligii a II-a, UTA – Politehnica, se va disputa duminică, pe stadionul Motorul, de la ora 11.

E vorba chiar de marele derby al Vestului, emblemă a unei rivalități, Timișoara – Arad, ce datează din 1899, an în care fiecare dintre cele două orașe revendică prima manifestare de fotbal organizat pe teritoriul actual al României.

Antrenorul Mugur Gușatu nu poate conta pe Borbei, plecat la naționala de juniori U17, în timp ce Dros a revenit de la reprezentativa de tineret a R. Moldova.

Peluza Sud pregătește un nou recital de excepție. În primăvară, pe același stadion, Poli s-a impus cu 2-0!

În clasament, Politehnica este pe locul 13, cu 13 puncte, iar UTA se află pe locul 3, cu 20 de puncte, dar a jucat cu două meciuri mai puțin decât alb-violeții.

Mugur Gușatu, antrenor Politehnica: „Conștientizăm calitatea adversarului şi ce înseamnă un meci UTA v. Politehnica. UTA este o pretendentă certă la promovare. Dar într-un asemenea meci, cu asemenea ambiții, se anihilează de cele mai multe ori diferența de valoare sau poziția din clasament. Cu siguranță vom avea parte de un meci spectaculos și sper să nu existe accidentări datorită adrenalinei. Terenul sintetic reprezintă un avantaj pentru adversarii noștri din prisma meciurilor jucate pe această suprafață.”

Artiom Zabun, fotbalist: „Mă simt foarte bine, totul e în regulă. Am urmărit-o pe UTA, e o echipă bună, cu jucători buni. Dar noi vom câştiga!”

Denis Radu, fotbalist: „Nu contează dacă voi începe ca titular sau voi intra pe parcurs. Noi, cu toții, trebuie să dăm totul în acest meci.”