Etapa a treia din play-off ne-a dus pe malul Mării Negre, unde Farul Constanța ne aștepta după două victorii consecutive în play-off, obținute în ultimele minute, noi venind după două înfrângeri, în campionat și Cupă. A fost un meci ce ne-a dat o senzație de deja-vu în prima repriză, din păcate însă, a doua repriză nu a mai avut deznodământul din luna noiembrie.

Farul a pus presiune din start, meciul fiind intens și de luptă din primele minute. După un corner de-al nostru nereușit, Farul a lovit pe contraatac, Chiper scăpând spre poarta noastră, Câmpean iese fără succes, iar Istrate deschide scorul in minutul 15. Nu durează mult și aceeași Chiper pătrunde în careu în minutul 23, îi pasează lui Istrate care reușește dubla. Singurul nostru șut pe spațiul porții este trimis de Ivanova în minutul 30, dar nu îndeajuns de puternic încât să o învingă pe Onyango.

Repriza a doua cu același scenariu: Farul a dominat, iar Poli a încercat timid să se apropie de poarta echipei gazdă. Din minutul 60 am avut superioritate numerică, Rus fiind eliminată după o intrare asupra lui Meluță. Prima noastră ocazie a venit în minutul 66, când Kurja a trimis balonul puțin peste poartă din lovitură liberă. De partea cealaltă, Câmpean a avut câteva intervenții salvatoare la execuțiile lui Istrate și Deca. În ultimele minute de joc, Gnaly primește de la Istrate, driblează în careu și marchează pentru 3-0.

Fluier final și de data această bucuria pe stadionul din Ovidiu este alb-albastră, Farul apropiindu-se la trei puncte de echipa noastră.

În etapa următoare jucăm în deplasare la Miercurea Ciuc, meciul cu AFK Csíkszereda fiind programat pentru 30 martie, de la ora 12:00.

„Din păcate continuăm seria meciurilor slabe, cu o primă repriză foarte slabă. Nu reușim să ne regăsim ritmul, să facem jocul nostru. Problemele medicale nu ne dau pace, și astăzi am avut jucătoare care au ieșit accidentate, iar altele care au jucat până la sfârșit, au făcut-o cu probleme. Sperăm să reușim să ne reorganizăm, să ne recâștigăm încrederea în forțele proprii, plăcerea de a juca, plăcerea de a ne lupta pentru ceea ce ne-am propus. Cred că după această serie neagră, vor urma meciuri bune și rezultate bune pentru noi. Este important să începem deja de săptămâna viitoare pentru că altfel se complică lucrurile. Încă suntem la mâna noastră și atât noi, staff-ul, cât și fetele, vom face tot ce depinde de noi în perioada care urmează să revenim la jocul nostru care ne-a adus pe primul loc și la rezultatele pozitive de până acum” a declarat Mirel Albon.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean, 5. Teodora Meluță (7. Florentina Ancăș 70’), 6. Melinda Nagy, 4. Antonia Bratu, 14. Anda Jivan, 10. Nikoleta Kurja, 11. Roxana Mirea, 18. Alexandra Boboc (17. Shaira Pera 70’), 96. Claudia Bistrian, 16. Dimitra Ivanova, 9. Lorena Mihăilesc (19. Andreea Șepețan 70’)

Rezerve neutilizate: 30. Cosmina Roșu, 2. Laura Sondore, 23. Patricia Șerban