Astăzi, la Sânmartin, pe un soare cu mulți dinți, Politehnica a terminat remiză în meciul cu Luceafărul Oradea, din etapa a 22-a a ligii secunde.

Încurajați de un puternic contingent al Druckeriei, alb-violeții au avut o șansă de gol încă din primul minut, prin vârful Cr. Ene. În min. 21, A. Manea a tras din 25 m în transversală! În min. 58, Dros și Ignea au irosit, în aceeași fază, șansa deschiderii scorului. În ultimul sfert de oră, Politehnica a mai avut o bară, tot transversală, prin Dros.

După un meci echilibrat și o prestație bună a echipei noastre, s-a terminat, ca și în tur, 0-0.
La poliști a jucat orădeanul Jurj și Bedea (fost la Luceafărul între 2016-2017), iar juniorul Trip, legitimat ieri, a fost rezervă (celălalt transfer de ultimă oră, Motreanu, nu s-a aflat pe foaia de joc).

Căpitanul bihorenilor, Oros, are o selecție în naționala de seniori a României (cu Paraguay, în 2011), iar rezervă de portar a fost timișoreanul Ionuț Rus (19 ani, crescut la LPS Banatul, trecut pe la juniorii lui Lazio și împrumutat în această iarnă de la CFR Cluj).

Politehnica: Murariu – Jurj (81, I. Plămadă), Mera (c), Scutaru, Cherecheş – B. Vasile, Dros – A. Manea (67, Bedea), Ignea, Schieb – Cr. Ene. Rezerve: D. Munteanu – Cojocaru, Vidrăsan, M. Ene, Trip. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Luceafărul: Moga – Moihedja, Băican, Oros (c), Wanya (76, Ciul) – Prejmerean, Chiorean – V. Pop, Bebey, Mitrică (60, Al. Dulca) – Luduşan (52, Paraschiv). Rezerve: I. Rus – Lu Yuefeng, Nemeş, Yabre. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Arbitri: V. Nagy (Aiud) – M. Bălan (Dej), P. Câmpeanu (Cluj-Napoca).