Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a remizat în meciul din etapa a 10-a a Ligii a II-a. A fost 1-1 (1-0) cu FC Gloria Buzău, pe stadionul Știința. Un meci în care echipa a arătat un plus evident față de ultima perioadă, în fața unui adversar care și-a manifestat deschis intențiile de promovare.

În min. 13, portarul muntean apără un șut al lui P. Popescu. Peste două minute, Oanea trimite cu capul, puțin pe lângă, la un corner. Peste alte două minute, replică a oaspeților, prin fostul polist Manea, șut peste.

Alb-violeții au deschis scorul prin cea mai recentă achiziție, Patrick Popescu, în minutul 31. Acesta a reluat din marginea careului mic, la o centrare de pe dreapta a lui Bîrnoi.

Murariu scoate de sub bară o lovitură de cap, în urma unui corner (38). În minutele de prelungire ale primei reprize, Cârstocea are o șansă uriașă, ratând din 4 m lateral stânga. La pauză, portarul timișorean iese, accidentat.

Partea secundă a aparținut oaspeților, care vor reuși egalarea în minutul 55, prin noul intrat Boiciuc, în urma unei acțiuni personale. V. Alexandru, cap peste (min. 54). Isvoranu apără un șut din lateral dreapta (min. 74). Același Boiciuc are o ocazie uriașă (min. 75). Isvoranu scoate de sub bară la o lovitură liberă (min. 81), iar la cornerul care a urmat, reține o minge extrem de periculoasă.

Poli a replicat printr-o incursiune a lui Milea, în stânga (pasă prin fața porții, rămasă fără rezultat, min. 53) și printr-un șut al lui Bîrnoi, pe lângă (min. 90+3).

Înaintea meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Titi Nicolae.

În clasament, Poli are doar 6 puncte și ocupă locul 19, penultimul, la o distanță de nu mai puțin de 11 puncte de ultimul loc calificant în play-off.

Politehnica Timișoara – FC Gloria Buzău 1-1 (1-0)
Au marcat: P. Popescu (31) – Boiciuc (55)

Politehnica: Murariu (46, Isvoranu) – D. Radu (c), Bocșan (71, Germinio), Țvetkov, Taub – S. Pană, Pureca (77, Olariu) – Bîrnoi, Milea (58, D. Benzar), Oanea (58, Ignea) – P. Popescu. Rezerve: Mada, Țurcaș, Zaluschi, Bryneus. Antrenor: Octavian Benga

Buzău: R. Stoian (c) – Oteliță, Vîrtej, A. Lopez, Uțiu (46, Sălceanu) – Al. Munteanu, Trebotic, Cârstocea (49, Boiciuc), A. Manea (46, Honciu) – V. Alexandru (83, Marku), Matiș (46, Cr. Ciobanu). Rezerve : Wynney – V. Munteanu, Dudu, Dr. Lazăr. Antrenor: Adrian Mihalcea

Arbitru: M. Chițu (Târgovişte).

Octavian Benga, antrenorul Politehnica:

Adrian Mihalcea, antrenorul Gloria Buzău: