Politehnica a pierdut, azi, în deplasare la un scor rușinos. CSC 1599 Șelimbăr a ieșit învingătoare la capătul celor 90 de minute după un 4-0 sec, cu goluri în ambele reprize, inclusiv unul din penalty. Bogdan Andone a analizat la sfârșit prestația jucătorilor noștri și a transmis un mesaj suporterilor.

”Știam că ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă omogenă, cu o echipă cu jucători puternici, jucători cu calitate pe faza de atac. A fost un meci în care, în ciuda scorului, am avut situațiile și momentele noastre foarte bune în care puteam să întoarcem jocul. Din păcate la prima acțiune de atac, practic primul corner împotriva noastră, am primit gol. După care am avut 1-2 situații foarte mari de a marca, Bîrnoi singur cu portarul blocat și Bătănași de pe 10-11 metri a tras peste poartă”, a comentat tehnicianul evoluția din prima repriză.

Bogdan Andone consideră că au fost greșeli mari în defensiva polistă: ”Am încercat în repriza a doua să punem presiune și am primit două goluri în 2-3 minute, goluri pe care nu avem voie să le luăm. Lipsă de marcaj în careu, iar la al treilea gol minge de la portar, minge de 70 metri degajată. Acestea sunt greșeli care nu se întâmplă nici la Liga a 5-a, a 6-a, eu nu am văzut în fotbalul profesionist sau semiprofesionist asemenea greșeli. Am avut din nou ocazii, portarul lor a prins o zi bună, am avut la 2-0 ocazie Bîrnoi, portarul a scos cu piciorul, apoi o bară … nu am luat poate deciziile bune, am fost poate și lipsiți puțin de noroc pe faza de atac, însă, repet, greșelile foarte mari făcute de echipa noastră au dus la acest rezultat catastrofal”, a mai declarat antrenorul principal.

Referitor la ”muștruluiala” primită de jucători la sfârșitul meciului din partea suporterilor prezenți în deplasare, Andone a declarat: ”Suporterii erau nemulțumiți pe bună dreptate, pentru că ei își doresc determinare, își doresc atitudine, vor să vadă aceste lucruri pe teren. Le-am transmis aceste lucruri si jucătorilor înainte de meci, pentru că e un punct important din filosofia noastră de joc și din ce vrem noi să facem aici la Poli pe viitor. Din păcate astăzi au fost momente și momente și suporterii au avut perfectă dreptate, pentru că echipa adversă a fost superioară. Le-am spus suporterilor că îmi pare rău, îmi asum această înfrângere, eu, personal. În același timp vreau să le și mulțumesc că au fost alături de echipă și sper și îmi doresc să fie și în viitor. Pentru că e greu să pornești la drum cu o echipă nouă, cu mulți jucători noi, cu mulți jucători tineri și avem nevoie de susținerea suporterilor în continuare pentru a face rezultatele pe care ni le dorim cu toții!”