Dacia Unirea Brăila vs Politehnica Timişoara

2

Politehnica Timişoara

win
  • Gelu Velici - 1 goal(s)
  • Ionuț Plămadă - 1 goal(s)
octombrie 10, 2018 | 3:00 pm
Stadion Municipal

Recap

Final de meci. Politehnica se întoarce cu trei puncte de pe terenul ultimei clasate. 2-0 pentru alb-violeți, prin reușitele lui Plămadă și Velici.

Min. 90+2 Șut al nou-intratului Calu, de la 20 de metri, în blocajul lui Ignea.

Min. 86 Velici trimite mingea în plasă, însă golul este anulat, din cauza unui fault în atac comis asupra lui Pleșa.

Min. 87 Schimbare și la Poli: iese Bozian, intră Miholca.

Min. 84 Ultima schimbare la gazde: iese Merville, intră Calu.

Min. 76 La Poli intră Bedea în locul lui Lazea, intrat de doar 11 minute la rândul său.

Min. 75 Schimbare la Brăila: iese Bebey, intră Le Matayer.

Min. 73 Hîmpea vede cartonașul galben pentru un fault asupra lui Plămadă.

Min. 70 Gelu Velici e găsit excelent în careu de o lansare din dreapta a lui Ignea, însă îl ia la țintă pe portarul gazdelor, Avram.

Min. 65 La Poli, iese Poparadu, intră Lazea.

Min. 64 Prima schimbare la gazde: iese Van Den Driest, intră Ciucureanu.

Min. 61 0-2 GOOOOL POLI! Gelu Velici a trimis cu capul, din fața porții, după o centrare de pe dreapta a lui Bozian.

Min. 53 Lovitură liberă din lateral dreapta executată de Ignea, Vidrăsan e găsit în poziție ideală, la colțul lung, însă acesta lovește greșit balonul, care trece milimetric pe lângă poartă.

Min. 49 Lovitură liberă de la 21 de metri, din poziție centrală, executată de Velici puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Avram.

Min. 46 A început repriza secundă.

Pauză la Brăila. Politehnica conduce cu 1-0 la finele primei reprize, prin golul înscris în minutul 27 de Plămadă.

Min. 41 Bilia trimite pe lângă poartă, cu un șut de la 25 de metri, fără preluare, la capătul unei acțiuni prelungite de atac.

Min. 39 Velici șutează din marginea careului, în brațele lui Avram.

Min. 35 Ratare uluitoare pentru gazde: pe un contraatac, Bebey lasă în stânga pentru apariția lui Mucuța, însă tânărul mijlocaș al Brăilei trimite pe lângă poarta goală, din opt metri!

Min. 27 0-1 GOOOOL POLI! Aruncare de la margine de pe dreapta executată de Cherecheș, Merville deviază nefericit în fața porții, de unde Ionuț Plămadă înscrie simplu.

Min. 25 Una dintre cele mai importante ocazii ale Politehnicii: Bozian primește mingea cu spatele la poartă, la 20 de metrio, se răsucește și șutează periculos, dar Avram plonjează în dreapta și respinge.

Min. 22 Ocazie uriașă pentru gazde: Mucuța lasă în dreapta pentru Bebey, al cărui șut e parat de Murariu, din situație unu contra unu.

Min. 20 Alb-violeții solicită penalti la duelul dintre Plămadă și Pleșa, însă Iuliana Demetrescu lasă jocul să continue. Plămadă a văzut cartonașul galben pentru proteste.

Min. 17 Acțiune periculoasă a brăilenilor, finalizată cu un șut de la 10 metri, din lateral dreapta, al lui Van Den Driest, care trece însă pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Min. 11 Gelu Velici șutează de la 22 de metri, din lateral stânga, însă pe direcția lui Avram, care reține.

Min. 9 Fondul sonor al stadionului „Municipal” e dominat de cei aproximativ 25 de suporteri care compun galeria Politehnicii.

Min. 8 Cartonaș galben văzut de Vitan.

Min. 3 Ignea șutează de la 18 metri, pe lângă poartă.

Min. 1 A început meciul.

În prima etapă intermediară a acestei ediții de ligă secundă, Politehnica Timișoara evoluează pe terenul ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila. Formația gazdă, pregătită de Florentin Petre, e singura care nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon, înregistrând patru remize și șase înfrângeri în primele zece runde.

Dacia Unirea Brăila (antrenor Florentin Petre): R. Avram (cpt.) – G. Niță, Merville, Pleșa, Hîmpea – Lu Yuefeng, Vitan – Maxin, Van Den Driest, Mucuța – Bebey. Rezerve: Chirilă – Coteț, Manu, Ciucureanu, Le Metayer, Calu, Crăciun.
Politehnica Timișoara (antrenor Cosmin Petruescu): Murariu – Bilia, Coadă, Scutaru (cpt.), Cherecheș – Ignea, Vidrăsan, Poparadu – Bozian, Plămadă, Velici. Rezerve: D. Munteanu – Szasz, Cojocaru, Lazea, Miholca, Bedea, Bănică

Arbitri: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) – Cătălina Nan (Alexandria), Ramona Udrea (Târgu Jiu). Rezervă: Răzvan Beldiman (Galați). Observatori: Ionel Popa (Pașcani), Bogdan Gheorghe (Vaslui)

Detalii

Dată Ora Campionat Sezon Ziua meciului Rezultat final
octombrie 10, 2018 3:00 pm Liga a 2-a 2018/2019 Etapa 11 90'

Venue

Stadion Municipal

Rezultate

Club1st Half2nd HalfGoals
Dacia Unirea Brăila000
Politehnica Timişoara112