Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a aprobat extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. 1 a Universității Politehnica Timișoara, cunoscută suporterilor noştri după denumirea clasică de Stadionul „Ştiinţa”.

Investiția a fost aprobată în Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național și Locuințe și va fi finanțată din bugetul Ministerului Educației Naționale, având o valoare totală de 49 de milioane de lei. Lucrările vor dura 36 de luni din momentul demarării acestora.

De viitoarele facilităţi va beneficia şi formaţia noastră. Conform proiectului, la fel ca până acum, Baza 1 UPT va avea tot două terenuri de dimensiuni reduse, adiacente celui principal, doar că acestea se vor afla pe acoperişul viitoarei construcţii, care va conţine: vestiare, sală de fitness, gradene pentru spectatori, grupuri sanitare, sală de conferințe, cabinet medical, locuri de parcare pentru autoturisme și autocare, spații tehnice și de întreținere a clădirii și o cafenea cu terasa. Noua tribună implementată va putea adăposti până la 3.000 de spectatori conform datelor iniţiale.