Familia Politehnicii trece printr-un moment dificil, din păcate membrul nostru oficial Iulius Roșca, a suferit un atac cerebral vascular și are nevoie de gândurile noastre bune și de încurajările tuturor.

Cu siguranță toată mișcarea polistă îl cunoaște pe Iulius, iar unii dintre voi ați dezvoltat prietenii solide (adevărate camaraderii) cu cel care a pășit alături de noi din 2012 până în prezent pe meleagurile bănățene sau în diverse localități de pe teritoriul României. Iulius, un caracter deosebit și un adevărat susținător al clubului nostru, are nevoie de ajutor după ce a suferit în luna mai un accident vascular cerebral și se află momentan în spital în comă indusă. Condiția medicală este critică și acum este momentul să punem în practică sloganul caracteristic membrilor din #familiaviolet: UNUL PENTRU TOȚI ȘI TOȚI PENTRU POLI.

Ați cântat alături de Iulius de nenumărate ori pentru Politehnica Timișoara pe „Știința”, împreună ați pătruns pe gazonul din Lupac, de bucurie și laolaltă ați savurat berile după victoriile cu rivalii de la Arad. Trebuie să fim în aceste clipe alături de el în cel mai important meci: cel al vieții.

CUM ÎL POȚI AJUTA PE IULIUS ROȘCA?

1. Prin donații pentru Iulius în contul bancar al soției sale:

Beneficiar: Roșca Brîndușa-Silvia
Cont lei: RO84BTRLRONCRT0200453301 
Cont euro: RO34BTRLEURCRT0200453301

Ambele conturi sunt deschise la Banca Transilvania
SWIFT/ BIC: BTRLRO22

2. Din păcate, situația medicală e foarte delicată și nu se știe cât va mai trăi. Soția lui Iulius, care stă zi și noapte alături de el în spital, ne-a rugat să vă transmitem că puteți trimite mesaje vocale de încurajare pe Whatsapp la numărul de telefon +40763621631. Cei care îl știți pe Iulius sau cei care doriți să fiți alături de el, vă rugăm să îi transmiteți mesajele de încurajare pentru că fiecare dintre ele va fi ascultat de Iulius.

Mulțumim tuturor pentru ajutor. Fii tare, Iulius!