Politehnica a obținut o nouă victorie în ultimul amical al iernii. A fost 2-1 (2-0) cu FK Zemun, din eșalonul secund al Serbiei.

Înaintea partidei a avut loc prezentarea lotului alb-violet pentru sezonul de primăvară.

O vreme însorită și o ambianță deosebită, asigurată de cele două galerii – pentru că Zemun a fost însoțită de numeroși fani –, inclusiv cu elemente de pirotehnie, au fost cadrul unui meci de un bun nivel.

Ambele goluri ale gazdelor s-au marcat în prima repriză. Autori, Trip (36) și Codrea (45, la ultima fază înaintea pauzei. În min. 66, sârbii au avut o bară și au reușit golul de onoare în min. 85, prin Križan. Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 45 de minute.
La oaspeți a evoluat ca titular Miloš Pavlović (36 de ani), fost, între 2009-2012, la FC Vaslui și Rapid.

Politehnica: Murariu (M. Contra) – Jurj (Sofran), Mera (c) (Coadă), Scutaru (Vidrăsan), Cherecheş (S. Popovici) – D. Codrea (B. Vasile), Ignea (Dros) – Săulescu (Manea), Trip (D. Radu) (Cristodulo), Al. Munteanu (Pintea) – Axente (Al. Pop). Motreanu (accidentat) și Borbei (nu a revenit încă de la naționala U17) nu au fost folosiți.

Zemun: Krunić – Stokić, Petrović, Mijailović, Đalović, M. Pavlović, Kiso, Adžibaba, Ristović, Avrić, Grgić. Au mai jucat: Čelar, Pantić, Križan, Njamculović, Vasiljević, L. Pavlović, Lazarević, Spajić, Pejović, Crnomut. Antrenor: Milan Ristić.

După meci, antrenorul Octavian Benga a declarat: „Sunt mulțumit în mare parte, în special de prima repriză. Cred că am făcut un joc bun, cu câteva momente bune și foarte bune. Am avut prospețime mai mare și vigoare. Pot să spun că sunt mulțumit de acest joc și doar în câteva faze am arătat anumite slăbiciuni.”