Echipele de juniori ale Politehnicii Timișoara au susținut meciuri în campionatele naționale. Cele mai mari trei grupe au jucat în deplasare, cu echipele similare ale Universității Cluj. Au fost ultimele partide oficiale din acest sezon pentru alb-violeții de la aceste categorii de vârstă.

În Liga de Tineret, Poli a remizat, 0-0, în fața echipei care a câștigat seria. În clasament, alb-violeții antrenați de Cristian Petcu au încheiat pe locul 5, penultimul, cu 20 de puncte în seria Vest din play-out.

În Liga Elitelor U17 a fost un meci decisiv pentru calificarea în semifinale. Alb-violeții (foto) au pierdut însă, scor 0-2, astfel că elevii lui Cristian Gălan au terminat pe locul 2, cu 40 de puncte, în seria Vest din play-off. Tot atâtea a avut și „U”, clasată pe un loc mai sus, ultimul calificant. În semifinale au obținut accesul FCSB, CSA Steaua, CS Universitatea Craiova și „U” Cluj.

În Liga Elitelor U16, Poli a remizat cu „U”, 2-2. În clasament, jucătorii antrenați până de curând de Paul Codrea au încheiat pe locul 4, cu 39 de puncte, în seria a 4-a din play-off. În semifinale s-au calificat ACS FC Bacău, CS Universitatea Craiova, Farul Constanţa și „U” Cluj.

În Liga Elitelor U15, Poli nu s-a calificat pentru turneele semifinale, după ce, în zona 3 din sferturi, a ocupat locul 3, penultimul, într-o grupă cu CS Universitatea, Academia de Fotbal Gică Popescu, ambele din Craiova, și CSM Deva.