Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara întâlnește Sportul Snagov mâine după-amiază, pe stadionul „Știința”, într-un meci ce contează pentru etapa a 33-a a ligii secunde. Cele două formații sunt vecine de clasament înaintea confruntării directe, pe locurile 7, respectiv 8, diferența actuală fiind de patru puncte în favoarea alb-violeților.

Mijlocașul Politehnicii, Florin Lazea, consideră că meciul de mâine, cu Sportul Snagov, e unul dintre cele mai importante din acest final de stagiune.

„Mai sunt cinci jocuri până la finalul acestui sezon și, probabil, cel de sâmbătă e unul dintre cele mai importante din perspectiva clasamentului. Ne despart în acest moment patru puncte de echipa din Snagov, iar dacă vom obține victoria în meciul direct, ne vom distanța față de ei. Noi credem că putem obține victoria, stăm bine din punct de vedere fizic și psihic și sperăm ca suporterii să fie alături de noi până la final”, a afirmat Lazea.

Titular în ultimele trei meciuri ale alb-violeților din campionat, Lazea a explicat căderea din partida de săptămâna trecută, cu Pandurii Târgu Jiu.

„Noi nu avem nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat la Șiria. Noi ne-am dorit să câștigăm meciul, dar trebuie să respectăm decizia conducerii și a suporterilor. Până la urmă, fotbalul e pentru suporteri, iar noi trebuie să rămânem profesioniști până la final. Probabil cu Pandurii a fost o relaxare nepermisă din partea noastră, în repriza a doua, deși am luat un gol dintr-o fază fixă. Se întâmplă… Nu putem trăi în trecut, trebuie să ne mobilizăm pentru meciul care urmează și să îl câștigăm”, a mai spus Lazea.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani spune că atmosfera din vestiar e bună, așa cum a fost în tot timpul pe care l-a petrecut în mijlocul „Băieților în ghete”. „O atmosferă bună în vestiar a fost dintotdeauna, cel puțin de când am venit eu la această echipă. Sunt jucători cu caracter și care înțeleg că trebuie să își facă treaba”,a mai precizat Lazea.

Partida Politehnica Timișoara – Sportul Snagov, din etapa a 33-a a Ligii a II-a, va avea loc mâine, de la ora 17:00, pe arena „Știința”.