Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Etapa a 3-a a Ligii a II-a se încheie astăzi, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. De la ora 18.00, Politehnica Timișoara primește vizita Luceafărului Oradea. Ambele formații sunt în căutarea primei victorii stagionale, însă alb-violeții evoluează în fața propriilor fani și consideră cele trei puncte obligatorii, mai ales după ce au început sezonul cu două înfrângeri.

Atacantul polist Gelu Velici spune că el și colegii săi nu vor avea scuze dacă la finalul zilei nu vor avea cele trei puncte în cont.

„E clar că ne așteaptă un meci greu. Însă jucăm acasă, e deja al doilea meci pe teren propriu din acest sezon. Cu toții ne dorim cele trei puncte și nu cred că vom mai avea scuze dacă nu obținem victoria. Ca atacant, e important să marchezi, firește că îmi doresc să sparg gheața în meciul de duminică. Dar cel mai important e să obținem cele trei puncte, mai puțin contează cine înscrie”,a declarat atacantul în vârstă de 26 de ani.

Începutul de sezon a demonstrat că echipele din această ediție a eșalonului secund sunt în mare măsură echilibrate valoric, astfel că surprizele pot apărea în orice moment.

„Pentru a câștiga un meci în Liga a II-a, unde echipele sunt aproximativ egale ca valoare, trebuie să fii atent la toate detaliile. Orice aspect poate face diferența. Poți câștiga un meci din minutul 1 sau în minutul 95…”, a mai afirmat Velici.

Partida Politehnica Timișoara – Luceafărul Oradea va fi arbitrată dintr-o brigadă feminină, compusă din Ionela Peșu (Craiova) – Ramona Udrea (Târgu Jiu) și Alina Mihoc (Arad). Rezervă a fost desemnat Alexandru Gornic (Arad), iar observatori vor fi Vasile Marc (Cluj) și Teodor Biriș (Hunedoara).