Academia de Juniori a Politehnicii Timișoara este școala de elită de fotbal a orașului nostru. E locul în care micuții vor învăța deprinderile fotbalistice, precum și noțiuni ca spirit de echipă, camaraderie și corectitudine. Copilul tău va beneficia de cele mai bune condiții de pregătire și antrenament, alături de îndrumarea unor antrenori extrem de profesioniști, cu rezultate foarte bune.

Academia noastră se situează pe poziția 9 la nivel național, conform clasificării oficiale făcute de Federația Română de Fotbal pentru anul 2020, în baza următoarelor criterii:

  • strategie și filozofie
  • echipe și jucători
  • staff tehnic
  • staff suport
  • antrenamente și meciuri
  • infrastructură și facilități
  • rezultate

Mai multe detalii despre activitatea Academiei noastre și despre facilitățile puse la dispoziție de către clubul nostru poți găsi pe site-ul nostru oficial ⬇

Până în data de 30 noiembrie, orice mic sportiv care se legitimează la Politehnica Timișoara primește din partea noastră un set de echipament, perfect pentru primii pași în fotbal!

Căutăm copii talentați (născuți între 1 ianuarie 2005 și 31 decembrie 2014) care să facă parte din academia noastră, iar dacă îți vei înscrie copilul la Poli până pe 30 noiembrie noi îți oferim, din partea clubului, un set de echipament care să îl ajute pe micuțul tău să facă primii pași în fotbal alături de noii colegi. Copilul tău va primi din partea noastră un trening de antrenament, tricou, șort și un ghiozdan, toate marca Joma, la fel ca cele pe care le poartă toți sportivii legitimați la Politehnica Timișoara.

Echipamentul este oferit de Politehnica Timișoara, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timiș, prin programul de vouchere oferite tinerilor care doresc să practice sportul de performanță.

Te așteptăm în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 15:00 și 17:00 la magazinul nostru oficial pentru a completa formularele de înscriere la Politehnica Timișoara. Vei avea nevoie și de 2 poze tip buletin pentru micuțul tău, precum și de 2 copii ale certificatului de naștere. Pentru orice alte detalii sau întrebări ne poți scrie la contact@sspolitehnica.ro.

Hai la Poli!

#unclubdiferit