Harrison Devenish-Meares este noul jucător al Politehnicii. Goalkeeperul australian a semnat pe doi ani de zile cu clubul nostru.

Harrison Devenish-Meares s-a născut pe 27 octombrie 1996, la Sydney (Australia), şi măsoară 1,9 metri înălţime. A mai evoluat până acum pentru echipele Rockdale City, Northern Tigers FC (ambele în Australia), South Florida Bulls, Phoenix FC (SUA) şi Rapid Bucureşti. În primăvară a evoluat în şapte partide în Liga 3 pentru echipa secundă a giuleştenilor. De remarcat că în perioada petrecută în Statele Unite, Harrison a absolvit Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii South Florida.

„Iubesc deja atmosfera de aici, e o mentalitate grozavă, toată lumea zâmbeşte şi e bine primitoare. De la antrenori, jucători, până la oamenii din Timişoara pur şi simplu, toţi sunt foarte calzi. Simt această atmosferă în oraş, cred că voi fi fericit aici. Ştiam că există o înfrăţire la nivel de fani cu cei ai Rapidului şi am urmărit meciurile dintre cele două, evident. Ştiu că există o imensă tradiţie fotbalistică şi un apetit pentru succes aici. Ştiu că Politehnica are o istorie de 100 de ani! Aşteptăm suporterii alături de noi în tribune”, Harrison Devenish-Meares

Bine ai venit în Banat, Harrison!

Welcome to Banat, Harrison!