Poli n-a reușit să continue seria de meciuri oficiale fără înfrângere. După cinci astfel de partide, la Arad a venit o înfrângere la limită.

UTA a câștigat cu 1-0, prin golul căpitanului Ciprian Rus. La trei minute de la reluare, acesta a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a trimis la colțul lung, din lateral dreapta. În pofida susținerii extraordinare a Peluzei Sud și a eliminării arădeanului Tomozei, în minutul 67, alb-violeții (care și în acest meci au evoluat în echipamentul negru-gri) nu au reușit egalarea.

UTA își ia astfel revanșa pentru greaua înfrângere din primăvară, când Poli s-a impus cu 2-0.

UTA – Politehnica 1-0 (1-0)
A marcat: C. Rus (49).
Eliminat: Tomozei (min. 67).

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, B. Stancu – Isac, R. Moise (77, Şeroni) – Miculescu, Al. Ioniţă I (71, Lorenzi), Buhăcianu – C. Rus (c) (88, O. Ursu). Rezerve: Bolboaşă – Bustea, Hrezdac, Oroian. Antrenor: Laszlo Balint.

Politehnica: M. Contra – Jurj, Mera (c), Scutaru, Cherecheş (65, Coadă) –Dros, Ignea (78, Zabun) ¬– C. Popescu, A. Manea (52, Ungureanu), Schieb – Axente. Rezerve: Murariu – Trip, D. Radu, Vidrăsan. Antrenor: Mugur Guşatu.

Arbitru: R. Vidican (Satu Mare).

Mugur Gușatu, antrenor Politehnica Timișoara: „A fost un meci cu miză mare, iar pe unii dintre jucătorii mei i-a depășit acest amănunt. Meciul a fost dominat de echipa adversă. Arădenii au în echipa jucători foarte buni și e păcat că am primit gol în urma unei preluări greșite a lui Manea. Mergem înainte, dar in orice caz sunt dezamăgit pentru că mă așteptam ca băieții noștri să aibe mai multă personalitate și încredere în ei.”