În etapa a 12-a, intermediară, a Ligii a II-a, Politehnica va întâlni pe Metaloglobus București, acasă. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 15, pe stadionul Știința.

Antrenorul Mugur Gușatu nu poate conta pe Scutaru, suspendat, și pe Dros, aflat încă la reprezentativa de tineret a Republicii Moldova, în timp ce Murariu este incert. A revenit, în schimb, Călin Popescu, după dezastrul naționalei de juniori U19, învinsă de Lituania și eliminată în preliminariile CE.

În clasamentul Ligii a II-a, alb-violeții sunt pe locul 12, cu 12 puncte, iar Metaloglobus, pe un surprinzător loc 5, cu 18 puncte. În weekend va urma marele derby cu UTA!

Mugur Gușatu, antrenor Politehnica Timișoara:  „Vom avea parte de un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Consider adversarul nostru din această etapă, Metaloglobus București, în primele trei echipe ca și joc din liga a II-a. Au în componența lotului jucători foarte experimentați, au câștigat împotriva liderului, dar sper să prestăm un joc bun și să ne bucurăm la sfârșit de un rezultat pozitiv.”