În etapa 10 a Superligii, Politehnica Timișoara a întâlnit în deplasare CSM Alexandria, meci disputat pe Stadionul Municipal Roșiorii de Vede. Pe un vânt puternic, Poli domină meciul și ia cele trei puncte după victoria cu 5-1.

Alb-violetele au început tare meciul, punând presiune încă din primele minute, CSM răspunzând bine în primă fază, ajungând periculos în apropierea careului nostru. În minutul 14 Laura Sondore recuperează un balon degajat de portarul advers și apoi îl învinge cu un șut-centrare. Au urmat momente de dominare timișoreană totală, oprind din fașă orice tentativă de atac a echipei gazdă. În minutul 25 Nikoleta Kurja centrează perfect din lovitură liberă și Dimitra Ivanova învinge portarul cu o lovitură de cap. După doar două minute, Antonia Bratu dă o pasă lungă, Shaira Pera pătrunde în careu și face 3-0. Până la pauză, aceeași Pera mai putea marca, dar și Dyana Dawood a ratat o oportunitate importantă.

În repriza a doua Poli a părut că nu mai turează motoarele atât de tare, câteva minute bune jucând fără reacție. După alte câteva ocazii ratate prin Pera sau Kurja, minutul 65 aduce dubla pentru Dimitra Ivanova, care preia perfect un balon centrat de Roxana Mirea, driblează fundașul și execută portarul cu un șut la colțul lung. După trei minute, Natalia Chera dă o pasă prea puternică spre portarul propriu, care scapă mingea în poartă și se consemnează autogol. În ultimul minut de joc, Maria Dumitru marchează golul de onoare după o cursă cu Antonia Bratu și o învinge pe Sara Câmpean.

Fluier final și Politehnica Timișoara acumulează 23 de puncte în fruntea clasamentului. În etapa următoare joacă ultimul meci pe teren propriu din acest an, pe Știința, cu Gloria Bistrița, programat pentru 18 noiembrie, ora 13:00.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean – 2. Laura Sondore (18. Alexandra Boboc 46’), 14. Anda Jivan, 4. Antonia Bratu, 20. Roxana Dovîncescu, 10. Nikoleta Kurja (cpt), 11. Roxana Mirea (25. Dana Cioablă 68’), 8. Dyana Dawood (21. Florentina Florea 76’), 17. Shaira Pera (23. Patricia Șerban 76’), 99. Emilly Scaramelo (19. Andreea Șepețan 46’), 16. Dimitra Ivanova

Rezerve neutilizate: 30. Cosmina Roșu, 22. Bianca Corsei