Politehnica Timișoara a părăsit învinsă terenul de la Ghermănești, după o luptă de 90 de minute în nămol. Gazdele au înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 5, după care au reușit să-și conserve fragilul avantaj, ajutate și de starea terenului, care odată cu trecerea timpului a devenit din ce în ce mai greu practicabil. În ciuda unei dominări în repriza a doua, gruparea alb-violetă nu a reușit să găsească drumul spre egalare și înregistrează a doua înfrângere la limită a săptămânii, după cea din Cupa României, cu ACS Poli.

Timișorenii au avut prima ocazie a disputei din Ilfov, în minutul 4, însă Plămadă a trimis alături, de la marginea careului. La faza următoare, gazdele au izbutit deschiderea scorului, prin Cristian Bustea, care l-a lobat pe portarul Dur-Bozoancă, cu un șut de la 16 metri. După marcarea golului, jocul s-a transformat într-o luptă surdă, dusă mai degrabă în zona centrală a terenului. E greu de vorbit despre un joc de construcție din partea celor două echipe, în condițiile în care balonul se împotmolea deseori în bălțile de pe gazon, astfel că mingile lungi, aruncate în careu, au reprezentat unica „armă” a celor două combatante. De altfel, gazdele au fost nevoite să opereze două modificări încă din prima jumătate de oră, ambele forțate de accidentări cauzate de starea precară a suprafeței de joc, Stancu și Bustea părăsind terenul.

Partea a doua a aparținut aproape în totalitate poliștilor, care au avut mai mult posesia, au pus presiune pe careul lui Anca-Trip, însă nu au găsit drumul spre egalare. Fundașul ilfovenilor, Lică, a fost aproape de autogol în minutul 48, când a respins periculos pentru propria poartă o centrare a lui Predescu. În minutul 52, Bădăuță a trimis puțin alături, cu capul, din centrarea trimisă de Sorescu, din corner. Însă cea mai mare ocazie a timișorenilor s-a consemnat în minutul 65 și l-a avut drept protagonist pe nou-intratul Staicu, atacantul reluând cu capul, în transversală, din centrul careului, la o fază la care Anca-Trip era bătut.

Sportul Snagov (antrenor Valeriu Răchită): Anca-Trip – Vlădoiu, Lică, B. Stancu, Voineag – Al. Radu (cpt.), D. Munteanu – Gagnon, Borțoneanu, Bustea – Dobre. Au mai intrat Manea, Cornea
Politehnica Timișoara (antrenor Bogdan Andone): Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – Coadă – Sorescu, Ignea, Predescu, Plămadă – Bădăuță. Au mai intrat Staicu, Ghinescu