Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara va evolua mâine, pe terenul nou-promovatei Aerostar Bacău. O formație care poate avea unele necunoscute pentru microbiștii din zona de vest, dar care nu are foarte multe secrete pentru Ionuț Plămadă. Atacantul polist a fost coleg, de-a lungul anilor, cu o bună parte a jucătorilor de la Aerostar, iar pe antrenorul băcăuanilor, Cristian Popovici, l-a avut antrenor.

„La Bacău vom avea parte de un meci greu, cu siguranță. Aerostar e o echipă bună, o cunosc bine, cu mulți dintre jucătorii lor am fost coleg, iar pe domnul profesor Cristi Popovici l-am avut și antrenor. Nu va fi ușor, însă mergem încrezători acolo, după succesul cu «U» Cluj. E un rezultat care ne obligă la mai mult. Suntem obligați să scoatem minimum un punct la Bacău, însă noi sperăm să le luăm pe toate cele trei!”, a declarat Ionuț Plămadă, la conferința de presă premergătoare deplasării.

„Sunt jucători foarte buni în față, precum Buhăcianu, Hurdubei și Vraciu. Mai e un Căinari, mai e un Istrate, iar pe linia de fund un Mihăieș, care a jucat la Sfântu Gheorghe, sau un Ichim, care a jucat în prima ligă la Ceahlăul. Au o echipă bună, care îmbină jucătorii cu experiență cu tinerii dornici de afirmare”, a afirmat Plămadă despre adversarul de mâine al alb-violeților.

Fotbalistul Politehnicii spune că, în vestiar, starea de spirit a fost mult mai bună în această săptămână, după ce echipa a reușit să spargă gheața în duelul cu „U” Cluj, de duminica trecută.

„E o atmosferă mult mai bună decât săptămâna trecută, dar, cum spuneam, victoria cu Universitatea ne obligă la mai mult. Sperăm să o ținem tot așa și să legăm câteva victorii, pentru a ajunge în partea superioară a clasamentului”,a mai spus Plămadă.

Arena celor de la Aerostar e situată în imediata vecinătate a Aeroportului Internațional „George Enescu” și va fi cu siguranță bine populată la întâlnirea de mâine.

„Cu siguranță va veni foarte multă lume la meci. E un stadion mic și cochet, dar cu siguranță va fi plin. Nu mai au galerie, sunt suporteri de rând, să spun așa, dar care vin constant la meciuri”, a conchis Plămadă.

Partida Aerostar Bacău – Politehnica Timișoara, din etapa a 5-a a ligii secunde, va avea loc mâine, de la ora 11.00, și nu va fi televizată.