Cinci tineri din generaţia 2004 a Politehnicii Timişoara au fost împrumutaţi până la finalul sezonului 2022-23 la formaţii timişene din Liga 2 şi Liga 3.

Fundaşul Tudor Moţiu şi atacantul Robert Ehling revin la CSC Dumbrăviţa (Liga 2), respectiv CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Liga 3), în timp ce mijlocaşii Narcis Popovici, Carlos Butar şi portarul Mario Cuzmanovici vor evolua pentru nou promovata în eşalonul terţ CS Phoenix Buziaş.

Tudor Moţiu s-a născut pe 19 mai 2004, la Timişoara. Fundaşul central a jucat în sezonul trecut în două meciuri de Liga 2 pentru Politehnica, apoi a fost împrumutat în sezonul de primăvară la CSC Dumbrăviţa, în Liga 3, unde a înregistrat în total 15 meciuri (1.288 minute de joc), contribuind astfel la promovarea alb-verzilor în premieră în eşalonul secund. A revenit în vară la echipa noastră, dar a suferit în presezon o fractură de metatarsian după care încă se recuperează.

Robert „Pele” Ehling s-a născut pe 9 ianuarie 2004, la Timişoara. Atacantul a evoluat în stagiunea trecută tot sub formă de împrumut la CSC Ghiroda. A jucat în 12 partide (580 minute) şi a marcat două goluri în Liga 3, dar din cauza unei accidentări a ratat stagiunea de primăvară.

Narcis Ionuţ Popovici s-a născut pe 20 ianuarie 2004, la Timişoara, şi este mijlocaş central de meserie.

Carlos Butar s-a născut pe 13 noiembrie 2004, la Timişoara, şi evoluează pe postul de aripă dreapta.

Mario Andrei Cuzmanovici s-a născut pe 9 februarie 2004, la Timişoara, şi este portar.

Cei trei din urmă pot fi rechemaţi la Politehnica în pauza competiţională din iarnă. Ei au jucat în sezonul trecut pentru echipa sub 19 ani a clubului nostru, în Liga Elitelor, şi se vor afla la prima experienţă oficială la nivel de seniori după ce au fost în câteva rânduri în pregătiri cu componenţii primei echipe alb-violete.

Mult succes tuturor!