Meciul cu Daco-Getica a fost primul oficial pentru Politehnica, în acest an, în care elevii lui Cosmin Petruescu n-au avut nicio bară!

În echipa de start au fost șase jucători U22 (inclusiv Dros) și cinci veniți în iarnă.

La pauza meciului au fost sărbătoriți juniorii grupei 2004 a centrului juvenil alb-violet, care tocmai spulberaseră UTA, 3-0, meci jucat acasă și început la ora 16, în etapa a 9-a (penultima) din seria a 12-a a Ligii Elitelor U15! Băieții antrenați de Alin Ionescu au încheiat, astfel, jocurile din această serie. Cu victorii pe linie în cele opt partide disputate și un golaveraj de 37-1!! Au nouă puncte avans față de locul 2, UTA (care mai are un meci de jucat), și nu mai pot pierde locul 1, singurul calificant în faza următoare, a treia, a primei ediții din istorie pentru Liga Elitelor U15.

Unul dintre observatorii partidei cu Daco-Getica a fost Fevronia Ion (Craiova), fost arbitru asistent internațional, dar și fostă atletă de performanță!

Cu 23 de goluri marcate, echipa timișoreană are, în acest moment, cea mai slabă ofensivă a campionatului.

Urmează acum, pentru Politehnica, alte două meciuri cu echipe din subsol, aflate, ca și ”studenții alb-violeți”, în lupta pentru evitarea retrogradării. Mai întâi în deplasare, cu SSC Farul, la Constanța, miercuri, în intermediară, apoi acasă, duminică, cu Dacia Unirea Brăila. Programul inițial al etapelor a fost schimbat de FRF.