Politehnica a folosit ieri, la Mioveni, cinci titulari U22, plus alți trei intrați pe parcurs. L-am inclus aici și pe Dros, introdus doar în ultimul minut al timpului regulamentar, pentru că s-a întors de la meciul naționalei de tineret a R. Moldova, din Bosnia și Herțegovina, meci în care a fost integralist, abia în noaptea de miercuri spre joi, după o zi întreagă petrecută pe schimburi de avioane. Doi dintre jucătorii utilizați, Jurj (nu înțelegem cum a putut lipsi din lotul naționalei U19 acest jucător!) și Trip, sunt încă juniori (în accepțiunea clasică și corectă a acestui termen), iar pe banca de rezerve au fost, din nou, trei juniori U16. Și a mai fost Coadă, revenit după accidentare. Patru dintre titulari au venit la echipă în iarnă.

Meci de meci, în această primăvară, Cosmin Petruescu are mari bătăi de cap legate de indisponibilități. De subliniat însă că numărul mare de accidentări, exceptându-i pe Motreanu și Cojocaru (care a venit la echipă, în vara trecută, cu o pubalgie), sunt accidentări de contact.

A fost al treilea meci consecutiv cu o echipă din Muntenia, și va mai urma unul, cu Daco-Getica.

Din cele șase jocuri ale acestui an în Liga a II-a, patru au fost în deplasare! Iar patru scoruri au fost de 0-0 și 0-1, câte două din fiecare.