Runda a 6-a din Liga de Tineret şi Liga Elitelor a avut deznodământ similar cu etapa a 5-a pentru echipele alb-violete. Politehnica U18 a cedat, în timp ce echipa noastră U17 a pierdut două puncte la Floreşti, cu Universitatea Cluj. Poliştii sub 16 ani (foto) au fost în schimb iarăşi învingători la scor, de data aceasta în faţa celor de la Academia Partium.

Liga de Tineret

Alb-violeţii au fost depăşiţi la Floreşti, de gazda „U” Cluj după ce la pauză scorul era doar 1-0 pentru „studenţi”. Luca Podea (două goluri), Raul Rotund și David Morar au înscris pentru ardelen. De remarcat că la echipa noastră a jucat în premieră în acest sezon un tânăr care se încadrează în regula celor trei jucători U21 care pot fi folosiţi în acest nou format al competiţiei. E vorba de Călin Jurj, de la prima echipă alb-violetă. După acest eşec, Poli U18 se află pe locul 7 în Seria Vest.

„U” CLUJ – POLITEHNICA 4-0 (1-0)

Politehnica U18 (antrenor Cristian Petcu): Urdeş – Bălănescu, A. Mada (cpt.), Archindeanu, Pureca, M. Oprea, A. Pop, Marincu, Jurj, E. Adam, Boariu. Au mai intrat: Ţurcaş, Manea, Puşkaş, Popeci şi Cizmaşiu

Duminică, 2 octombrie, de la ora 12.00, Politehnica U18 joacă acasă, la Baza 2, cu Academia Viitorul Cluj.

Liga Elitelor U17

Poliştii pregătiţi de Cristi Gălan au scăpat practic victoria printre degete după cu au condus cu 2-0 pe „U” în această după-masă. Gazdele au revenit în joc în partea a doua şi au egalat pe final. Poli U17 are opt puncte şi se află pe locul 8 în Seria Vest.

„U” CLUJ – POLITEHNICA 2-2 (0-1)

 Au marcat pentru Politehnica: Avramescu şi D. Roşca

Politehnica U17 (antrenor Cristian Gălan): Balica – Semenciuc, D. Roşca (cpt.), Tătaru, A. Vlaicu, Erceanu, Avrămescu, T. Hus, P. Vela, Ed. Tudor, D. Macovei. Au mai intrat: Chelariu şi Vladu.

În runda a 7-a, duminică, 2 octombrie, de la ora 14.00, Poli U17 primeşte la Baza 2 replica Academiei Viitorul Cluj.

Liga Elitelor U16

O nouă victorie la scor, a patra din acest sezon pentru elevii lui Paul Codrea la nivelul Under 16, şi tot la un scor „mare”. Angelo Radu a înscris primul gol al partidei cu sătmărenii, disputată la Baza 2 a Politehnicii. Alb-violeţii sub 16 ani s-au descătuşat apoi după pauză. Bogdan Bratu a realizat „poker-ul”, marcând jumătate din golurile echipei! După acest succes Poli U16 a acumulat 12 puncte în Seria a 4-a şi se clasează pe locul 5.

POLITEHNICA – CS ACADEMIA PARTIUM 8-0 (1-0)

Au marcat: Bogdan Bratu (4 goluri), A. Radu, D. Bogdan, An. Mircea şi Cercel.

Politehnica U16 (antrenor Paul Codrea): Traia – R. Laza, A. Radu, B. Bratu, R. Goia, Fazekaş, R. Sîrbu, Kulcsar, D. Bogdan, An. Mircea, L. Chiş (cpt.). Au mai intrat: Păsule – Cercel, F. Roşu şi Fotoniu.

Următorul joc al Politehnicii U16 va fi pe terenul liderului Universitatea Cluj, un adevărat examen sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.00, pe gazonul din Parcul Iuliu Haţieganu.