Weekend cu plusuri şi minusuri pentru cele mai mari grupe de juniori ale clubului. Continuă seria nefastă pentru juniorii sub 18 ani, dar şi forma excelentă pentru cei sub 17. La U16 echipa noastră putea să câştige meciul la masa verde, dar a hotărât să joace partida pe teren (scor 0-1) în deplasare la CFR Cluj. În timp ce cea mai mică grupă din Liga Elitelor a înregistrat cea mai categorică victorie în Seria 11 regională.

Liga de Tineret

Politehnica Under 18 a cedat azi la Curtea de Argeş în runda a doua a play-out-ului Seriei Vest şi a ajuns la patru înfrângeri la rând în campionat. Alb-violeţii rămân pe 5 cu 11 puncte. La mijlocul săptămânii elevii lui Cristi Petcu au cedat din nou pe terenul lui LPS Banatul, de această dată în primul joc din Grupa A – Vest a Cupei de Tineret, scor 2-3.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 12.00, Politehnica U18 joacă acasă, la Baza 2, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a III-a a play-out-ului.

FC Argeş – POLITEHNICA 3-1 (2-1)

A marcat pentru Poli: Marincu

Politehnica U18 (antrenor Cristian Petcu): Urdeş – Bălănescu, Oprea, Popeci, Marincu, Avramescu, An. Manea, Ţurcaş, P. Paleacu, Goia, Nagy. Au mai intrat: Balaci, L. Ardel, Cizmaşiu şi E. Adam.

Liga Elitelor U17

Succes categoric în play-off al puştilor pregătiţi de Cristi Gălan, scor 4-0, stabilit încă de la pauză, în fieful celor de la Campionii FC Argeş. Rezultat în urma căruia Politehnica U17 s-a apropiat la patru puncte de liderul din Craiova, având acum 25 de puncte şi situându-se tot pe locul 2. Miercuri, Poli U17 a câştigat cu 10-0 duelul din deplasare cu omologii de la LPS Banatul, joc ce a contat pentru prima etapă a Grupei A – Vest din Cupa Ligii Elitelor U17.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 14.00, Politehnica U17 joacă pe teren propriu, la Baza 2, cu FK Csikszereda, în runda a III-a a play-off-ului Seriei Vest.

FC Argeş – POLITEHNICA 0-4 (0-4)

Au marcat: Boariu, Avramescu, A. Vlaicu şi D. Tătaru

Politehnica U17 (antrenor Cristian Gălan): Balica – Boariu (cpt.), Erceanu, D. Tătaru, D. Macovei, Avramescu, Şt. Vladu, T. Hus, Chelariu, D. Roşca. Au mai intrat: Al. Novac – B. Bratu, Leoveanu, M. Lazăr şi An. Mircea.

Liga Elitelor U16

Poli Under 16 putea câştiga cu 3-0, la masa verde, jocul de ieri din deplasare cu CFR Cluj, din etapa a II-a a play-off-ului Seriei 4. Asta deoarece ambulanţa a întârziat la teren 20 de minute după ora de start la care a fost programată partida. Am decis însă să disputăm jocul pe teren în spiritul fairplay-ului. La final gazdele s-au bucurat – Andrei Gîrjob a marcat singurul gol al întâlnirii dintr-o lovitură liberă bine executată. 

A fost primul eşec după cinci succese la rând în campionat pentru elevii lui Paul Codrea (inclusiv un 2-0 cu aceeaşi CFR în sezonul regulat). Săptămâna aceasta alb-violeţii U16 au pierdut şi jocul din optimile Cupei Elitelor U16, scor 3-5, acasă cu CSŞ Craiova.

Alb-violeţii sub 16 ani ocupă locul 4 în play-off-ul Seriei 4, cu 27 de puncte. Următorul joc al Politehnicii U16 va fi acasă (Baza 2) cu Academia Viitorul Cluj sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 10.00.

CFR Cluj – POLITEHNICA 1-0 (1-0)

Politehnica U16 (antrenor Paul Codrea): Traia – Bologa, B. Şteta (cpt.), R. Laza, B. Bratu, L. Ardel, M. Lazăr, F. Roşu, Kulcsar, E. Adam, Fotoniu. Au mai intrat: D. Bogdan, An. Mircea, Al. Cercel, Fazekaş şi L. Chiş.

Liga Elitelor U15

Succes categoric, cel mai clar din această fază a campionatului – faza regională a Ligii Elitelor U15 – pentru elevii lui Alin Paleacu. De remarcat pentatrick-ul lui Andrei Tolcea, principalul marcator al întâlnirii de azi dimineaţă de la Baza 2 a Politehnicii. Politehnica U15 (foto) este liderul Seriei 11 regionale, cu 10 puncte din patru jocuri. Duminică, 20 noiembrie, de la ora 10.00, la Baza 2, Poli U15 întâlneşte CS Moldova Nouă, în etapa a VI-a din Seria 11.

POLITEHNICA – CSM Şcolar Reşiţa 12-0 (7-0)

Au marcat: An. Tolcea (5), Săvulescu, Al. Matei (3), A. Radu (2) şi D. Cristea

Politehnica U15 (antrenor Alin Paleacu): Stanoilovici – Mixich, N. Andrei, Bologa, Săvulescu, Dîrlea, Manoliu, Al. Matei, Ozdemir (cpt.), An. Tolcea, A. Radu. Au mai intrat: I. Matache – D. Cristea, D. Balint, Otescu şi Bodea.